Inrednings-inspiration

Inlägget innehåller reklamlänkar

Vi börjar med lite kök!! Mitt bord har jag ju skrivit om och det är jag väldigt stolt över haha :-) När det kommer till stolar är jag faktiskt lite kluven.. Jag vill ha ett par nätta och snygga men ändå ett par riktigt bekväma där jag kan sitta och jobba i ett par timmar. Det lutar åt att jag köper två såna HÄR och sen blandar det med en sån HÄR vit stol jag redan har hemma. Tycker det kan vara fint att mixa lite som på bilden ovan! Vad tror ni? En liknande linneduk köpte jag på Hemtex förra veckan! 

Typ det jag har mest problem med är det här med soffbord. Det är ju SÅ svårt!? För jag tycker ändå det gör väldigt mycket för ett vardagsrum.. Det är ju bland det första man ser liksom och ett bord man använder rätt mycket. Jag är inne på antingen ett i lite mörkare trä eller ett i väldigt ljus trä.. Precis som ovan. Runda bord tycker jag ger ett lite mjukare intryck. Krav är iallafall ett relativt lågt bord, och tillräckligt stort för att få plats med två tallrikar. 

Fast marmorbord är ju också så sjukt fint... Hittat ett jag verkligen gillar men är rädd att jag kommer tröttna på det fort. Men nog om soffbord! Hur fint är inte påslakanet här ovan? Känns så otroligt somrigt och typ tryggt att gå och lägga sig sådär haha. Som att man tagit med en del av flickrummet. Eller typ ett påslakan man haft ute på landet :-) 

Liljor är verkligen en av mina favoritblommor. Tycker att dom är så otroligt vackra och "maffiga", sen doftar dom ju fantastiskt också :-) Den här vasen har jag faktiskt hemma, gillar den jättemycket och den passar typ alla blommor, såg just nu att den var nedsatt 75% och kostar endast 49:-!!! Sånt kap. Ni hittar den HÄR.

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR / 10. HÄR / 11. HÄR / 12. HÄR / 13. HÄR / 14. HÄR / 15. HÄR

Och lite fint ni hittar i butik just nu!! Tycker att det ser så mysigt ut med teddy-tyg, det blir liksom lite hemtrevligt :-) Den lilla puffen (nr 5) är det faktiskt rätt bra pris på! Och hur söta var inte skålen högst upp till vänster? Man får ett paket med 6st för 300 kr, tycker det var riktigt bra. Beställde faktiskt tvättkorgen högst upp idag! Tycker att den var såå himla fin, och rätt smidig att ta med då jag numera kommer ha en tvättstuga att gå till! <3

Gillar

Kommentarer