Inredningsdetaljer

Inlägget innehåller reklamlänkar

Åh, det kliar i mina fingrar att fixa här hemma inför hösten. Göra det mysigt, rensa lite och så. Som jag skrev innan funderar jag på att slipa mitt golv i höst.. jag tror verkligen att det hade blivit så fint och fått lägenheten att kännas mycket fräschare. Men det känns som att bestiga Mount Everest eftersom vi i princip måste flytta ut och flytta in igen haha.. Inga möbler får ju stå på golvet och det är inte lätt när man bor i en liten etta. Vi får klura ett tag till på det tror jag :-)

Virkat kuddfodral - HÄR / Doftljus - HÄR / Stol - HÄR / Minivas - HÄR / Lampa - HÄR / Ljusstake - HÄR / Teddy kuddfodral - HÄR / Knopplist - HÄR / Glas - HÄR / Räfflad vas - HÄR / Soffbord - HÄR / Kruka - HÄR / Överkast - HÄR / Kanna - HÄR

Hittade iallafall galet mycket fint online! Älskar blandningen av lite ljusare färger tillsammans med det mörka träet. Jag har funderat länge på att beställa hem den här taklampan.. tror att den hade varit väldigt fin över lilla matbordet i köket! Såg att den var på rea nu också. Tips! Och på tal om tips, ett riktigt budgettips är kuddfodralen här i collaget. Tycker dom ser så lyxiga och fina ut!! Men till ett riktigt bra pris. Teddy-kudden kommer i flera olika storlekar och färger men vitt/beigt är ju klassiskt.

Gillar

Kommentarer