Inspiration / Fina vårplagg

Inlägget innehåller reklamlänkar från ginatricot.se

Beige skjorta - HÄR / Vit skjorta - HÄR

Linneskjortor <3 Behöver verkligen en vit i min garderob, det känns som typ vårens och sommarens bästa plagg som alltid funkar. Jättefint att ha typ knyten till en midi-kjol, till blå eller vita jeans, eller varför inte över en bikini på stranden. Dessa två är helt perfekta, och väldigt enkla liksom. Kostar 299:-! 

Boots - HÄR 

Haha, en grej jag inte hade tyckt var snyggt för några månader sen. Men nu är jag besatt av vita såna här boots och tycker dessa till höger är helt perfekta. Blev lite kär när Maja i Störst av allt hade såna här skor flera gånger och matchade dom så snyggt. Väldigt fint och vårigt. Tror det hade varit fint till ljusa jeans, eller kanske en svart eller söt blommig klänning i sommar :-) 


Svart topp - HÄR / Vit topp - HÄR

Såna här linnen har blivit supertrendiga igen på senaste tiden och jag älskar dom. Perfekta bastopparna att ha i garderoben, det passar ju till allt. Hanna Schönberg designade två såna här fina linnen från NA-KD för några veckor sen, men dom är tyvärr slutsålda. Dessa är dock väldigt snarlika och kostar bara 129:-/st. 


Vit blazerklänning - HÄR / Kavaj med knytning - HÄR

Vitt är verkligen den finaste färgen på våren och sommaren enligt mig. Ser ju så sjukt fräscht ut. Älskar såna här kavajer/blusar med skärp och tycker dessa två var jättefina. Även fina att ha öppna med typ jeans och en kort topp under. Den första skulle ju vara väldigt fin till studenten också :-) 


Grön - HÄR / Rosa - HÄR

Dom här paljettväskorna från Chanel är ju så sjukt coola och väldigt populära. Dock känns det enligt mig lite väl att köpa en från Chanel, då man säkerligen kommer tröttna på den rätt fort. Men dom här två är snarlika och faktiskt nästan finare. Dom livar ju upp vilken outfit som helst, men tänk den gröna till typ en helvit outfit i sommar! 


Stort halsband - HÄR / Mindre halsband - HÄR

Här har vi också två look-a-likes, men denna gången på Celine's fantastiska bokstavshalsband. Så cool detalj tycker jag. Tror dock att jag föredrar den mindre varianten som är lite nättare och mer diskret. Men den stora är ju verkligen maffig och så cool. Köp med din bokstav eller någon du håller kär <3 Båda kostar under 100-lappen!


Gillar

Kommentarer