Inspiration till lägenheten - sovrum

Inlägget innehåller reklamlänkar

Nu blir det lite lägenhets-snack igen! Sist skrev jag ju ett inlägg om vad vi tänkt oss till köket, det inlägget kan ni läsa HÄR. Den här gången blir det lite fokus på sovrummet! Vårt sovrum ligger mot innergården och har morgonsol, och en fantastiskt mysig utsikt. Ska såklart visa er allt sen, men nu har vi ju typ bara mäklarbilderna att gå efter haha. Men att börja leta inspiration kan man aldrig göra för tidigt :-)

Jag vill ha ett ombonat, mysigt och klassiskt sovrum. Inget man tröttnar på i första laget, det är väl lite av ledorden för hela lägenheten. Är så pirrig och lycklig över att vi även har en kakelugn i sovrummet! Mysfaktor deluxe.

Sovrummet är väldigt stort, och det tänkte vi utnyttja genom att bunkra med mycket förvaringsmöjligheter. Vi är lite inne på att bygga in flera garderober på en vägg, typ något liknande som här ovan. Har hört och sett att många använder sig av Ikeas Pax-garderober så det ska vi absolut kolla in. Har någon av er erfarenhet av det får ni gärna ge lite tips eller bara berätta om ni är nöjda eller inte! Jag hoppas även på att hitta något fint äldre skrivbord på någon auktion eller Marketplace där jag kan sitta och jobba :-)

Ett sovrum vill man ju gärna ska kännas mysigt och ombonat, så då tycker jag man inte ska vara feg med att välja en lite mörkare färg och ösa på med mycket textilier. Färg är SÅ svårt tycker jag, men vi är båda inne på att hitta en dovare grön/beige färg, eller köra på en varmare och liiiite mörkare beige färg. Och sen med inslag av detaljer i trä, vita snickerier och kakelungnen. Det tror jag blir fint :-)

Lampskärm - HÄR / Knopplist - HÄR / Ljusstake - HÄR / Pläd - HÄR / Brunt kuddfodral - HÄR / Sängkappa - HÄR / Doftljus - HÄR / Sänglampa - HÄR / Vitt påslakan i linne - HÄR / Sänggavel - HÄR / Randigt påslakan - HÄR / Kruka - HÄR

Hittade lite fint online som är precis i min stil. Less is more typ haha :-) Det absolut första vi kommer behöva köpa är en ny SÄNG. Herregud vad vi längtar haha. Vi sover ju just nu i en 120 säng som jag har haft sen jag var typ.. 13 år? Den är så mjuk vid det här lager att vi typ får ont i ryggen och inte sover helt bra hehe. Så ja, ett viktigt köp till nya lägenheten blir säng!! Sen bara en massa piff <3 Längtar så himla mycket nu.

Gillar

Kommentarer