Inspiration till nya lägenheten

Inlägget innehåller reklamlänkar

Jag kan typ inte förstå att vi får nycklarna till nya lägenheten om drygt 2 veckor!? Det är så sjukt snart haha. Känner mig sååå pirrig verkligen och längtar ihjäl mig efter att öppna dörren för första gången och se lägenheten helt tom. Vi ska ju göra om en del, och här ovan ser ni lite inspiration jag har. Jag vill ha ett varmt, nordiskt och hemtrevligt hem! Det ska slipas golv och målas bla. och det tror jag kommer göra sjukt stor skillnad. Sen börjar det ju även bli dags att beställa möbler..

Stol - HÄR / Vitt kuddfodral - HÄR / Doftljus - HÄR / Små ljusstakar - HÄR / Sängkappa - HÄR / Höga ljusstakar - HÄR / Taklampa - HÄR / Hyacintvas - HÄR / Pläd - HÄR / Pinnstol - HÄR / Silvrig skål - HÄR / Beigt kuddfodral - HÄR

Vi har ju än så länge inte köpt en enda möbel eller inredningsgrej till lägenheten förutom en ny säng haha.. Och från nuvarande lägenheten ska vi inte ta med mer än typ soffan, soffbordet och någon lampa tror jag haha. Och sen såklart mycket piff! Men en hel del behöver inköpas, framförallt ett nytt matbord + stolar. Jag tycker om pinnstolar, men Frank är lite mer skeptisk till det så vi får se vad vi landar i. Gillar dock stolen högst upp till vänster, den hade ju varit fin som skrivbordsstol? Tycker det är så svårt att få ihop allting haha, men vi vill ändå känna in vad vi verkligen vill ha och inte göra några dumma spontanköp för tidigt. Sen hoppas vi även på att hitta lite unika möbler/inredningsdetaljer på loppis eller auktioner!

Gillar