Inspirerad av regnet

Inlägget innehåller reklamlänkar

Tycker det är lite roligt hur mitt humör skiftar när vädret ändras, jag brukar hata grått väder men just dom här dagarna har jag känt mig extra glad. Jag känner till och med att jag blivit lite inspirerad av regnet, haha. Här är iallafall ett inlägg för er som inte är så färg-glada, när det kommer till klädsel och stil alltså hehe :-) Jag tycker att det här är så sjukt snyggt och klassiskt på sommaren, vitt, beigt och svart. Jag dras själv väldigt mycket till färger under dessa månader, men dagar som idag vill jag bara klä mig exakt såhär. Perfekta plagg för basgarderoben, som funkar till alla tillfällen.

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Dom här klänningarna tycker jag är helt perfekta! Helt olika men så snygga till både sneakers, och till Birkenstock för en dag på stan eller på väg till stranden. Älskar att matcha till en stråväska också som gör att looken känns lite mer "somrig" och avslappnad.

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Ett måste i min garderob under sommaren är en svart enkel klänning. Det är så jävla användbart alltså och ett plagg jag känner mig riktigt fin i. Dessutom går det att variera SÅ mycket, till skinnjacka, jeansjacka, sandaler, sneakers, en skjorta knuten ovanför osv osv.

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Något jag gärna vill satsa på i sommar är snygga, avslappnade set i olika stilar. Jag älskar det här beiga linne-setet. Så coolt och snyggt!

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Här har vi ett till set jag tyckte mycket om. Randigt känns ju väldigt somrigt :-) Även kjolen var ju himla fin. Tänk till en vit topp eller en stickad tröja och sneakers <3

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Den sista beiga kjolen var SÅ LJUVLIG!!!
nouw.com/johannagrahn
tovewaldemar
tovewaldemar ,
Jaa så himla fina!!
nouw.com/tovewaldemar
simplyalice
simplyalice,
Så mycket fint!!
nouw.com/simplyalice
Mia,
Den svarta baddräkten!
whitepouch.co.uk/
Emma Engström,
Alla plaggen är ju så fina verkligen, åh! Tror nästan man behöver en liten variation och balans i vädret, även om jag älskar solen otroligt mycket! <3
nouw.com/emmaengstrom
Agnesson
Agnesson,
åh!! så fina grejer 😍😍
nouw.com/agnesson