Inspo + Saker jag ser fram emot

Lite inspiration från Pinterest där jag hänger dagligen! Heter tovewaldemar om ni vill se mer. Älskar verkligen Pinterest och känner typ att det är en "plattform" helt utan ångest, utan bara inspiration. Gillar <3 Haha skrattade dock över att jag igår slängde våra brudslöj-buketter vi hade hemma som hade blivit helt gul/bruna och torkade, men det är ju tydligen trendigt nu hehe. Hur som helst, nu är vi inne på mitten av september redan, helt galet ju!! Jag ser fram emot lite saker nu som jag tänkte dela med mig av: 

- Att hösten ska komma på riktigt: Det här lär bita mig hårt tillbaka när hösten och kylan väl är här haha. Men nu längtar jag tills att temperaturen ska sjunka liiiite så det kanske är 15-17 grader istället för 25 som dt är nu. Jag är dock tacksam över en lång sommar, men nu är jag sugen på att få använda lite höstkläder och kunna sitta ute i solen utan att svettas ihjäl vad man än har på sig. Ska bli så galet härligt att se New York från hösten, strosa runt i parken, sitta på uteserveringar med en stickad tröja, gå på stan och bara mysa hemma. 

- Få besök här i New York: Om ca 2 veckor kommer Bianca hit med sin kille! Våra killar är ju barndomsvänner så dom kände varandra innan vi gjorde det till och med. Men ska bli så roligt att få hänga och hitta på massa roligt tillsammans. Och spännande att bo alla ihop haha. Biancas kille stannar över helgen, men Bianca är kvar några extra dagar. Vi ska hitta på massa roliga turistgrejer, se staden, åka till någon outlet och bara ha kvalitetstid i en av världens bästa städer. Lääängtar <3

- Gå på NHL match: I somras gav jag Frank NHL-biljetter till honom i 25 års present. En rolig upplevelse för oss båda att göra tillsammans. Jag har inte superbra koll på hockey och lagen som spelar haha, men det är iallafall New York Rangers och matchen går på Madison Square Garden. Alltså det ska bli så jävla roligt och till och med jag längtar nu! Matchen är om 2 veckor så vi peppar redan. Verkligen en grej att bocka av på upplevelser att göra här. 

- Komma hem till familj + vänner: Just nu är jag så tacksam över att få vara här och uppleva en hel stad och spendera min höst här, men självklart längtar jag hem till familj och vänner. Det är dock en pirrande och mysig känsla att veta att jag kommer hem om två månader, det gör att jag vill maxa min tid jag har här. Få kramas med familjen och pussa på Nelson. Det är liksom det bästa av två världar <3 Jag längtar även till riktig svensk mat och att gå inne på ica haha. 

Gillar

Kommentarer