Inspo till lägenheten

Inlägget innehåller reklamlänkar

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR / 10. HÄR / 11. HÄR / 12. HÄR / 13. HÄR / 14. HÄR

Det är inte förens nu när jag flyttat in i lägenheten som jag insett hur SVÅRT det är att inreda ett hem och ha en röd tråd haha. Jag sitter fast lite just nu och det går ju inte heller att köpa allt på en gång, så man får ta lite i taget. Som sagt är det just nu rätt tomt i lägenheten och ekar lite, men jag tror det blir bättre med lite gardiner och något på väggarna. Vill också ta in lite mer trä och detaljer så inte allt är vitt och ljust. Älskar dom här speglarna btw, gillar att dom är osymmetriska :-) Funderar på någon av dom till hallen, men hallen är ett senare projekt..! 

Har också ett dilemma i mitt vardagsrum/sovrum. Jag älskar mattan och soffan, men mattan går i en lite varm, lite gulare beige ton och soffan i en kallare beige färg - och jag stör mig på det haha. Så förmodligen, om jag hittar någon ny matta, kommer jag sälja den andra. Usch, vad svårt det är haha. Och nu när man är hemma så mycket så spinner ju hjärnan på ännu mer och man ser liksom allt och ingenting hehe. Men men, här ovan är iallafall lite grejer jag gärna hade haft och inrett med. 

Gillar

Kommentarer