It's all about the accessories

Inlägget innehåller reklamlänkar

HÄRHÄRHÄRHÄR 

HÄRHÄRHÄRHÄR

HÄRHÄRHÄRHÄR

Något som är ett måste i min sommargarderob är ett par snygga sandaler, och ett par sandaletter med klack. Såna plagg funkar liksom till allting! Jag tycker verkligen att alla här ovan är supersnygga. Är ute efter ett par svarta med lägre klack, så dom längst ner till vänster ska jag kika in mera. Dom var nämligen nedsatta till ett superbra pris! 

Guld - HÄR / Silver - HÄR

Sen hittade jag även dessa två. Det här skärpet har ju varit så himla populärt i guld, och så kul att det kommit in i silver nu. Jag använder ju typ bara silver när det kommer till smycken. Väldigt fint att ha dessa skärp i midjan till en söt klänning, eller till ett par snygga blåa jeans. Båda kostar under 200-lappen! 

HÄRHÄRHÄRHÄR

HÄRHÄRHÄRHÄR

Kanske min favorit när det kommer till accessoarer, väskor! :-) Det kan verkligen piffa upp vilket outfit som helst och de är väldigt roligt att mixa lite med färger. Hade gärna velat ha en gul väska. Så himla fräscht! Annars tycker jag den längst ner med nitar är sjukt snygg. Perfekta lilla väskan! 

HÄRHÄRHÄRHÄR

Och till sist en accessoar som är livsviktig för mig nu på sommaren, haha. Solglasögon såklart! Det är lite svårt att hitta ett par man verkligen passar i tycker jag. Men när man gör det, så ska man fan aldrig släppa dom haha. Jag älskar dessa modeller här ovan. Nr 2 & 4 är "kopior" på Celine's populära brillor, men dessa till ett betydligt bättre pris! Gillar

Kommentarer