Jackor till hösten

Inlägget innehåller reklamlänkar

Kände ni också att hösten helt plötsligt kom över en natt? Igår morse var det tydligen bara 3 ynka grader ute! Helt sjukt. Och idag är det världens höstrusk med regn och blåst. Kom på mig själv igår när jag valde kläder att det är dags att börja plocka fram höstjackorna, och helst igår typ haha. Det är ju väldigt roligt med jackor tycker jag, och under hösten och våren köper jag nog främst jackor när jag shoppar haha. Men sen är det ju en djungel, det finns massor utav olika modeller, färger material. Här nedan har jag samlat mina favoriter från lite olika jack-kategorier! 

Övre raden: HÄRHÄRHÄRHÄR
Undre raden: HÄRHÄRHÄRHÄR


Kappan är min solklara favorit. Det är så klassiskt och snyggt! Och det går även att både klä upp och ner ordentligt. Jag är själv lite sugen på en lite "oversize" modell i typ grått. Nästan alla här ovan kostar mellan 400-800kr, och många är även nedsatta 50%! 

Övre raden: HÄRHÄRHÄRHÄR
Undre raden: HÄRHÄRHÄRHÄR


Teddyjackorna slog ju typ igenom stort förra året, men det verkar hänga på minst lika mycket denna höst. Älskar teddy-jackorna! Det ser så jävla mysigt ut ju. Och nu finns det verkligen sjukt mycket olika modeller och färger. 

Övre raden: HÄR / HÄR / HÄR / HÄR
Undre raden: HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Fuskpälsen är ju också en klassiker och perfekt när man vill vara varm men ändå snygg. Jag sket typ helt i vinterjackan förra året för att jag hade så bra pälsjackor. I fakepäls såklart. Mina favoriter här ovan är dom lite längre med dragkedja och luva. Hur mysiga!? Rätt bra pris på dom också! Gillar

Kommentarer