Jackor till våren

Inlägget innehåller reklamlänkar

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR

Bikerjackan eller skinnjackan är ju en klassiker som jag verkligen aldrig kommer att tröttna på. Det är så galet snyggt med skinnjackor så jag inte vet vart jag ska ta vägen haha, det passar liksom till ALLT också. Sen är det ju väldigt kul att bryta av med någon i en annan färg eller i ett annat material. Hur cool är inte den gula? Tänk till en söt vit klänning och sneakers eller bara en vit tisha och blåa jeans. Mums. 


1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR (50% rabatt!) / 4. HÄR (35% rabatt!) / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR (40% rabatt!)

Något jag är på jakt efter den här våren är en snygg kappa i en ljusare färg! Dock är det rätt svårt tycker jag men dom ovan var ju väldigt fina, och många som var nedsatta också :-) Syns det vad jag gillar för modell eller haha? Tycker det är så fint när dom går till knäna och har ett skärp i midjan, lika fint att ha det knytet eller bara hängandes när kappan är öppen.

1. HÄR (35% rabatt!) / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR

Förra året blev jag kär i jeansjackor och det håller fortfarande i sig :-) Jag har börjat älska dom med en "teddy"-fodring, dom kan man ju även börja använda typ snart här i Sverige. Mina favoriter är 1 & 2 tror jag. Bianca har nr 3 och jag tänker alltid på hur snygg den är, ser typ ut som en vitage Levis! 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR

Sist men inte minst, armyjackan! Min favorit måste jag nog säga haha. Jag har typ 4 liknande jackor i olika modeller haha, men alla gröna. SÅ snyggt och alla passar fan i den här färgen haha. Man ser liksom så casulat snygg ut, finns ingen jacka jag känner mig snyggare i. Jag har en från Gina som är min absoluta favorit, trots att jag köpte den för typ 5 år sen nu haha. Den ska få hänga med flera år till :-) 


Gillar

Kommentarer