January highlights

- Boka Thailand! Jaaa, detta måste ske snarast, typ helst ikväll. Jag och F har ju pratat länge om att åka 2 veckor till Thai, men sista steget är bara att välja ut ett bra hotell som håller våra "krav". Vilket inte är det lättaste haha.. Det blir alltid såhär när jag ska boka resor, det finns liksom för mycket av allt. Behöver någon som gör det åt mig och ba "det här bli superbra, åk dit". 

- Födelsedags fest för Amanda! Nu på lördag har Amanda födelsedagsfest och det ska verkligen bli superkul. Vi är ju ett gäng tjejer som är superbra kompisar men det är sällan man får ihop det att ses allihopa, så det ska bli så himla roligt att träffa alla. Och fira Amanda såklart, tradition i januari :-) 

- Januari drar igång ordentligt, och med det menar jag att typ alla mejl och events börjar rulla in vilket känns skönt. Det har varit väldigt lugnt nu under 3 veckor, så det ska bli kul att "komma igång" lite och förhoppningsvis få lite rutiner. 

- Yasuragi! Åh, vad jag längtar nu. Jag och F unnade oss det till varandra i julklapp och vi ska dit den 20-21/1, alltså nästa helg redan. Det blir första gången för oss båda men oj vad skönt det ska bli! <3


Gillar

Kommentarer