Jul i vårt hus

Inlägget innehåller reklamlänkar

Så sjukt att vi redan är inne i mitten av november och om 2,5 vecka är det liksom första advent. Helt galet vad fort det går! Jag må vara en liten grinchen när det kommer till jul, men just det här året tycker jag faktiskt att det känns okej att börja julpynta redan i november. Iallafall lite adventsljustakar, stjärnor och sånt som bara ljusar upp den här gråa hösten/vintern vi har. Annars brukar jag vara sträng med att inget får komma upp före första advent haha.. Men för er som är sugna på lite nytt fint pynt så har jag samlat mina favoriter här nedan.

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR / 10. HÄR / 11. HÄR / 12. HÄR / 13. HÄR / 14. HÄR / 15. HÄR / 16. HÄR

Det här är väl så långt jag sträcker mig när det kommer till julpynt haha :-) Är mycket för det lite ljusare i grått, vitt och beigt. Men tycker även att det är sjukt fint att blanda in mycket grönt som granris, hyacinter och eucalyptus! Och mycket i mörkt trä. Hur fin var tex inte nr 5? Det här är ju första året jag kommer vara med om en jul/december i min lägenhet och det känns mysigt! Längtar så mycket till snö <3 Vet faktiskt inte om jag kommer pynta så mycket, men en fin ljusstake i fönstret ska det nog bli iallafall :-) Och lite doftljus så det doftar juuul!

Gillar

Kommentarer

sandrasg
sandrasg,

åh så mycket fint! älskar julen och pynta är så mysigt!

nouw.com/sandrasg
JeyJey
JeyJey,

Jag vill bara pynta all in redan nu xD men vi har tradition att vi pyntar 1 advent xD

nouw.com/jeyjey
tovewaldemar
tovewaldemar ,
Hahaha samma här!
nouw.com/tovewaldemar
emelivet
emelivet,

Så mycket fint verkligen 😍

nouw.com/emelivet
tovewaldemar
tovewaldemar ,
Håller med 😃
nouw.com/tovewaldemar
hilmak
hilmak,
Sååå mycket fint!!!
nouw.com/hilmak
tovewaldemar
tovewaldemar ,