Juli för ett år sen

Imorgon är det redan 1a juli! Hur sjukt är inte det? I början av juni gjorde jag en tillbaka-blick på hur det såg ut förra året, och det verkade ni gilla. Så jag tänkte att vi tittar på hur juli såg ut för ett år sedan :-) 

Jag hängde mycket med Bianca och vi hade ofta sena kvällar på hennes balkong. Väldigt mysigt! Varför är sommarkvällar typ det bästa som finns? Jag är verkligen en kvälls-människa! 

Sen var det dags för mig att fylla år! 7/7 är min dag :-) Det brukar alltid vara jättebra väder på min födelsedag och förra året var inget undantag! På dagen var jag hemma med min familj och fikade och så ute på altanen, öppnade massa fina presenter och myste. Och mitt under dagen kom ett stort blombud och en liten nalle från F som jag precis hade börjat dejta på riktigt. Blev inte direkt mindre kär av det haha :-) På kvällen kom några kompisar över och vi hade en riktig mysig kväll ute på altanen där vi drack vin, lyssnade på musik och hängde. Vill göra något liknande i år! 

Såhär såg jag ut! Det är verkligen fint med inbakade flätor tycker jag, och skönt! 

Jag och Amanda var inbjudna till nyöppningen av Urban Outfitters här i Stockholm och fick välja ut massa fina kläder. Drömmigt event! Måste snarast gå tillbaka dit, dom har så mycket fina kläder ju. 

I mitten av juli hade jag verkligen noll planer, och alla vänner var iväg på semester, så då åkte jag spontant med mamma till Gotland en vecka. Det var verkligen så mysigt! Vi bodde på en liten gård, tog det lugnt och solade och badade varje dag. Vi funderar på att göra något liknande i år, hoppas det! Vore så mysigt att komma iväg lite. 

Mysig lunchdejt på Humlan! 

Följde med F till hans kompis födelsedagsfest vid Pampas Marina! Första gången jag träffade alla hans kompisar typ haha :-) Men så trevlig kväll! 

I slutet av juli fyllde F år! Och jag överraskade honom med middag ute och sen bodde vi en natt på Haymarket <3

Gillar

Kommentarer