Juni för ett år sen

Juni månad förra året var verkligen maxad för mig. Juni är ju en speciell månad, det är liksom känslan av att ha hela sommaren framför sig men samtidigt så händer det väldigt mycket kul i juni innan semestern börjar. Jag hade iallafall så mycket kul för mig förra juni, så jag tänkte att vi kan gå igenom och se hur det såg ut :-) 

Juni startade med att jag och Amanda åkte till Barcelona för att hälsa på Sofia som bodde där under sommaren. Vi hade 4 helt fantastiska dagar där vi shoppade loss, solade, badade, festade, utforskade staden och hade det myyyys <3 Vill verkligen tillbaka dit snart. Älskar Barcelona! 

Dagen efter att vi kom hem så var det dags för Summerburst. Jag gick ena dagen med Amanda och andra dagen med Bianca. Förutom ett regnoväder under sista kvällen så var det verkligen grymt. Kommer typ aldrig tröttna på Summerburst haha.. Snart är det dags igen :-)

Var på ett event ute på Rosendahls trädgård där vi fick lära oss att binda midsommarkransar. Andra gången jag varit på ett sånt event, så måste typ vara proffs nu, haha.. Mysigt där iallafall! Dit borde man verkligen åka oftare. 

Sen blev det midsommar på riktigt :-) En av månadens höjdpunkter var lätt Nellys midsommarfest ute på Ekerö. Vi tog en båt dit från stan och hängde sedan vid ett slott hela kvällen och allt var verkligen perfekt! Fortfarande tacksam över att få ha varit med om ett riktigt drömmigt och "traditionellt" midsommarfirande haha. I år ska vi ju dock ut till skärgården till en kompis landställe för att fira och det ska bli så roligt!!! Längtar. 

Det var även i juni som jag och F började dejta lite mer seriöst och jag kan nog säga att jag föll pladask för honom :-) Så glad att vi träffades, finns ingen bättre! Vi började dejta i typ april, och blev sen tillsammans på riktigt i typ september. Så det var en väldigt härlig sommar där vi båda var sjukt nykära. 

Sist men absolut inte minst så avslutades juni månad på Bråvalla i Norrköping! Ideal of Sweden bjöd in några bloggare/instagrammare för en helg i ren festivalanda. Vi bodde på ett sjukt fint hotell och blev verkligen grymt omhändertagna under dessa dagar och det var så roligt att få lära känna nytt folk. Vi hade sjukt tur med vädret och jag kommer nog lääääänge minnas festivaldagarna där. SÅ fett att få en grym blandning av typ Håkan, The Chainsmokers, Martin Garrix, The Killers osv osv. Sen blev det även massa fest också såklart haha, i gummistövlar och festivalkläder :-)

Gillar

Kommentarer