Just ordered

Inlägget innehåller reklamlänkar

Glasampel - HÄR / Kuddfodral - HÄR

Något av det roligaste jag vet är att se vad andra har shoppat haha, hauls i olika former. Förra helgen när jag var hos Sofia visade hon upp alla hennes senaste inköp och testade allt framför mig, så mysig grej. Så, här tänkte jag visa vad jag beställt/köpt senaste veckan. Först ut två små detaljer till vardagsrummet. Dom kom på posten redan idag så ska se om jag hinner hämta ut paketet. Har velat ha ett lite mörkare kuddfodral till soffan för att bryta av lite med allt ljusbeigt. Tycker att den här från Himla var så fin! Hade 40% rabatt på valfri vara, så den fick det bli. Köpte även den här lilla glasampeln också som jag tänkte ha i fönstret.

Förra helgen beställde jag den här hoodien från Sporty & Rich. Dör för det märket och deras sportiga plagg, så sjukt mycket snyggt. Det är lite dyrare, men jag och Frank bestämde oss för att unna oss och köpa varsin likadan :-) Såna här tröjor är ju verkligen så användbara också. Älskade den här gråa med grönt tryck, har letat efter en liknande länge. Dock beställde vi ju dom till F's adress på Manhattan för att slippa tullavgifter, så jag får vänta med min tyvärr haha..

Och juste, det här är bordet jag köpte begagnat tidigare i veckan! Det här är säljarens bilder och som ni ser är det rätt slitet, men väldigt fint! Älskar ändå att man ser att det hängt med ett bra tag :-) Däremot så gillar jag inte riktigt den lackade orangea färgen som gulnat, utan tanken är ju att jag ska slipa det och sen lacka/betsa det. Hoppas verkligen att vädret vill tillåta det i helgen så jag kan stå ute <3

Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

Så fina grejer! Älskar glasampeln och det begagnade bordet!

nouw.com/agnesmathilda
majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,

Håller med!!! Så kul att få se vad andra shoppat

nouw.com/majanilssonlundstrom