Kläder för killar

Inlägget innehåller reklamlänkar från Grandpastore.se, Careofcarl.com, Adaysmarch.com, Cos.com

Fick en kommentar här om veckan om att jag skulle tipsa om kläder för killar och jag antar uppdraget! Det var faktiskt sjukt kul att sätta ihop dessa collage haha, det är liksom en djungel jag annars aldrig är så insatt i men killkläder är så roligt och enkelt typ. Hoppas ni hittar lite inspiration! 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR 

Först ut har vi det här collaget med lite sensommar-inspiration! Jag gillar verkligen kortärmad skjortor har jag märkt, tycker det ser ledigt men snyggt ut. Sen är keps en favorit hos mig! F har exakt den här och jag tycker att han är såååå snygg i den! Den ser liksom lite sportig ut! Annars så gillar jag verkligen den randiga skjortan. 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR

Och här så har vi lite mer höstiga plagg. Har nog en förkärlek till "vardags-kläder" och tycker ofta att en svart eller vit t-shirt är snyggare än skjorta osv. Så hade jag varit kille hade jag nog investerat i ordentliga, snygga t-shirts i bra material och sen klä upp det med en overshirt eller kostymbyxor - och till det sneakers! Regnjacka är ett sjukt snyggt plagg tycker jag, och funkar som jacka även om det inte regnar hehe. Denna från Tretorn är nedsatt 50% och kostar bara 600kr nu! Kap! 

Gillar

Kommentarer