Köpenhamn del 2

Förra gången jag var i Köpenhamn med Bianca åt vi på det här stället som heter PS bar & grill, och ligger typ mitt i city. Då åt vi en festlig middag inomhus. Men den här gången fick det bli en lunch ute på deras härliga uteservering! Dom har grymma pizzor, så vi tog varsin med prosciutto, mozzarella, pesto och ruccola. Yummieee! Jag lyxade även till det och tog en passionsfrukt drink. Väldigt gott! 

Såhär såg jag ut en av dagarna! Mer info om min outfit hittar ni i inlägget under detta :-) 

Sista kvällen vi hade, så gick vi in på Tivolit efter middagen. Vi hade gått förbi där flera gånger innan men bara kikat in, är dock väldigt glad att vi gjorde det. Dom stängde vid 23 och vi var där vid typ 21.30 så vi betalade bara inträde och var där tills dom stängde. Kändes som en magisk sagovärld när vi gick runt där och det enda som lyste upp var alla lampor och karuseller överallt :-) Vi spelade lite olika spel, vann lite saker haha och gick bara runt och myste. Så himla fint var det! 

Vi båda har varit i Köpenhamn en hel del gånger innan, men det var verkligen så himla härligt att få några dagar extra. Vi kunde liksom strosa runt utan att stressa vilket var sjukt skönt. Skrev detta i förra inlägget också men det kändes verkligen som att vi var långt utomlands, inte bara en timme från Sverige. Det var sjukt mycket folk och ståhej inne i stan fram till sent på nätterna. Vissa butiker hade liksom öppet fram till 23-00 tiden (normala affärer) och på många håll så fanns det små stånd öppna där dom sålde glass och crepes fram till midnatt. Väldigt mysigt :-)

Det här stället satt vi på 2 av 3 kvällar haha. Älskar att ta en drink/ett glas vin innan middagen, och detta stället var så himla mysigt. Väldigt litet och intimt <3 Låg på en mysig gata bakom Nyhavn precis. Lugnt och tyst trots att det är så nära turistställena. Såna ställen och stunder, där vill man ju bara pausa tiden och sitta där i timmar och prata om livet :-) 

Och till sist måste jag tipsa er om det här burgarstället vi åt på till lunch en dag. F har en del kontakter och vänner i Köpenhamn som gav oss detta tips. Jagger heter stället och hade helt gudomliga hamburgare!! Titta bara. Nej, det var verkligen så sjukt gott och låg typ 5 min från Ströget. 

Gillar

Kommentarer