Kristallklart vatten

Det här blir nog dom sista bilderna från detta underbara vatten, för nu är jag hemma igen från Palma. Vårat plan gick igår kväll vid 22, och vi var inte hemma från Arlanda förrän vid typ 02.30. Lagom segt att åka den tiden.. Och jag hade helt sjukt ont i magen och mådde illa hela vägen hem, så jag kunde inte heller sova en enstaka minut typ. Jaja, somnade stenhårt direkt när vi kom hem iallafall haha. Känns lite deppigt att vara hemma, men känner mig också helt fylld på energi efter en fantastisk resa med min älskling <3

Igår hade vi ju verkligen hela dagen, så vi var uppe tidigt och åt frukost & checkade ut. Sen tog vi bussen till Illetas och gick ner till Cala Comtesa stranden jag bloggade om förut. Vattnet där är ju som ni ser något ut över det vanliga!! Helt sinnes. Vi var där redan vid typ halv 10 och fick två perfekta solstolar, det var så lugnt och skönt där då. Blir bra mycket mer folk sen på eftermiddagen. Vi (läs: F) började liksom bråka med någon tysk tant som skulle ta en solstol och ställa under vårt parasoll och ligga 10 cm med från oss hahah.. Ni ser ju att man köper två solstolar & ett parasoll per sällskap. Men neej, hon hade tagit en egen solstoll och klämde sig in mellan oss och sällskapet bredvid haha. Så sjukt. Hon blev arg och drog efter 10 minuter hehe.. 

Nej, en superbra sista dag verkligen och så skönt att inte stressa iväg till flygplatsen. Idag passade jag på att sova ut lite till 9.30 och sen åkte jag hem mot mamma för att jobba i några timmar. Vårt internet funkar typ inte i lägenheten så det blev en nödlösning. Har en del mail att ta igen, så ska fixa med det och sen äta middag med mamma innan jag åker hemåt igen. Kram!


Gillar

Kommentarer