Långfredagen

Glad påsk på er! Den här påsken blev kanske inte som man tänkt sig riktigt, men man får finna sig i det och göra det bästa utav det. Jag, min mamma, brorsan och hans tjej bestämde oss för att hänga ute iallafall för att inte vara hemma hos någon. Och det var en riktigt bra idé och det resulterade i en av årets mysigaste dagar faktiskt. Vi möttes upp vid Gålö och gick en lång promenad i skogen och vit vattnet. Titta bara så fint! Det är ju något speciellt med att vara nära havet, det liksom luktar friskt och gott från havet och är ju sådär extra blått och turkost!! 

Väl framme vid en öde stenstrand slog vi lite läger haha. Eller ja, vi grillade korv på engångsgrill, solade, drack kaffe och bara njöt. Mamma passade även på att ta ett dopp efter en svettig promenad haha.. Hur som helst var det riktigt mysig att sitta där och ha ett litet annorlunda påskfirande! Vi pratade om hur lätt det är att faktiskt göra såna här grejer, bara ta med lite fika och hänga i naturen och gå promenader och vi alla kom överens om att detta var bra mycket mysigare än att trängas på ett café eller en restaurang i stan. Oavsett viruset eller inte. Ibland är det enklaste det bästa och det är ju sånt här man minns lite extra, eller hur? Och extra härligt när man har en vovve också, han uppskattade det minst lika mycket som oss :-)

Avslutar med två gulliga bilder på min bror och hans tjej. Hon jobbar som sjuksyrra och all respekt till henne alltså, vilket jobb alla inom vården gör <3 Det var iallafall mysigt att vi hann träffas några timmar trots allt, och bara få tänka på annat. Haha vi skrattade så åt den sista bilden, min brorsa är 192 cm lång men såg ut som en jätte på den bilden haha. 

Vi var hemma igen vid 17 tiden efter en lång skogspromenad tillbaka. Kände mig helt slut efter allt klättrande och all frisk luft haha, men det är ju så skönt efteråt. Vilade i någon timme och sen hjälpte mamma mig att sätta ihop mitt matbord som äntligen är helt klart! Ska visa er resultatet imorgon, är så jäkla nöjd! Nu blir det en lugn kväll i soffan, kram på er <3 

Gillar

Kommentarer