Lately

Hej på er! Har ni haft en bra maj än så länge? Min har varit väldigt bra, men har det inte varit väldigt kallt än så länge haha? Typical Swede att bara prata om vädret haha, men det är ju intressant. Kan inte förstå att vi går in i juni månad imorgon och värmen är fortfarande inte riktigt här!!

Senaste veckorna har varit mycket högt och lågt. Jag har både mått bra men också känt mig rätt låg i mellan åt. Vissa veckor har varit hektiska och vissa veckor har varit väldigt lugna. Många event har dragit igång igen och jag har nog varit på fler event nu i maj än vad jag varit på typ.... 2 år haha? Men då har det ju varit en pandemi som pågått också. Men det har varit kul! Sociala skillsen behövde verkligen få jobba lite haha.

Förra veckan bjussade iallafall på årets första middag ute! Jag och Jossan grillade hemma hos henne och skålade i rosé. Såå härligt, och så härligt att ha en vän som bor i HUS med en egen trädgård och altan. Så vuxet och sjukt haha, men gud vad avis jag är. Speciellt såhär års <3

I helgen tog vi tag i projekt: hallen. Den har målats och det blev samma kulör som i köket fast ett snäpp ljusare då vi inte har något direkt fönster/ljusinsläpp där. Det är en färg som skiftar lite mellan grå, beigt och dov grön. Ncs S2005-Y10R heter färgkoden! Det blev väldigt bra iallafall och blev fint mot alla vita snickerier och dörrar.

Saker börjar sakta komma på plats här hemma och det känns väldigt skönt! Det börjar liksom äntligen se ut som ett hem och jag trivs bara bättre och bättre för varje dag. Som ni ser så har vi stolar nu! Bara en sån sak :-)

Och så tillbaka till nutid. Igår var jag inbjuden på en staycation på Ellery Beach House av brun-utan-sol-märket Mr & Mrs Tannie. Sån lyx att få starta veckan så <3 Vi drack bubbel, åt en god middag och sen avslutades kvällen på spat! Jag och Bianca satt länge i bastun nere vid vattnet och doppade oss i vattnet inte bara en utan två gånger! Årets första dopp för mig, men så härligt med en bastu i anslutning. Annars hade det varit riktigt kallt haha.

Det var ett väldigt trevligt event och jag kom hem nu i förmiddags igen och har sen dess bara jobbat och gått ut med Nelson i regnet. Kika in här strax så ska jag tipsa er om massor av fina sommarklänningar inför midsommar!

Gillar