Latest days

Inlägget innehåller reklamlänkar

Jeans - Zara / Tröja - HÄR

Såhär såg jag ut igår! Eller, jag hade självklart en jacka också för SÅ varmt är det ju inte riktigt än. Men ändå, fan vad lycklig man blir av det här våret! Hoppet om 2021 och att årets bästa månader är framför oss <3 Hur som helst! Igår kom mamma förbi mig på förmiddagen och hjälpte mig fota ett samarbete, sen följde jag med henne och Nelson hem för att jobba där under dagen. Hade rätt mycket att göra, så det var skönt att få lite miljöombyte och fokusera utan att se alla måsten som behövde göras hemma haha..

Titta bara vilket vårtecken! Vid flera hus hade det kommit upp massa blommor vid husväggen, bland annat krokus och snödroppar. Så fint ju :-)

På eftermiddagen promenerade jag bort till Jossan som bor rätt nära min mamma. Hon och hennes kille har nämligen äntligen hämtat hem sin lilla valp Hector <3 Nej men asså det var en sötchock utan dess like haha. Så liten och fluffig!!! Han är en maltipoo och bara 9 veckor gammal. Lilla lilla hjärtat! Kommer absolut tjata om att få vara hundvakt och få hemma hos Jossan typ.. varannan dag.

Kappa - DAY / Jeans - Zara / Solglasögon - HÄR / Tröja - HÄR

I morse vaknade jag av mig själv när solen lös in här hemma och Frank precis skulle gå till jobbet. Så då gick jag upp och fotade klart ett samarbete och nu har jag precis fixat klart mig. Ska träffa Bianca på en fika/lunch i solen och det ska bli riktigt riktigt härligt. Så tacksam för mitt jobb såna här dagar, att man kan styra lite själv och gå ut mitt under dagen för att samla energi och sen jobba klart i eftermiddag istället. Hoppas ni får en fin onsdag så hörs vi senare, kram!

Gillar

Kommentarer

Emiliaapetterssons
Emiliaapetterssons,

Vad mysigt med vårväder!

nouw.com/emiliaapetterssons
tovewaldemar
tovewaldemar ,
Mia
,

Så fin outfit. Vad heter jeansen du har ? Gillar verkligen dina outfit tips och inredningstips . Ha en fin dag

tovewaldemar
tovewaldemar ,
Straight mid rise full length tror jag, från Zara 😊
nouw.com/tovewaldemar
Cassandra
,

Tröjan såg ju ut som en riktigt bra investering, hur skulle du säga att den är i storleken? 😊

Cassandra
,

Hur skulle du säga att tröjan är i storleken? Ser ut som en riktigt bra investering i klädväg😊

tovewaldemar
tovewaldemar ,
Normal tycker jag! Jag har storlek M och den är liiiite oversize i modellen men det gillar jag 😊 Älskar den, så skön!
nouw.com/tovewaldemar
Emma
,

Älskar kappan! Hittar inte någonstans fick menar du 2ndday?