Let's go to the beach

Inlägget innehåller reklamlänkar

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR (40%) / 6. HÄR (50%) / 7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR / 10. HÄR / 11. HÄR / 12. HÄR / 13. HÄR (50%) / 14. HÄR / 15. HÄR (40%)

Så himla härligt att Sverige bjussat på ordentligt sommarväder senaste veckan! Äntligen kan man liksom gå i klänningar utan att frysa, och jag har till och med sett många med sandaler :-) När jag tänker på svensk sommar så är det mycket ljusa färger i beigt, blått och vitt jag ser framför mig! Här ovan hade jag gärna kopierat allt till min garderob. Är förövrigt så jävla trött på min sommargarderob redan haha.. Som sagt är det mesta kvar i New York i en resväska från förra sommaren där, och här hemma har jag typ bara alla "semesterkläder" jag haft på resor.. Ni vet såna där klänningar och kimonos som passar utomlands men inte riktigt här i Sverige haha. Saknar lite mer vanliga plagg i vitt och beigt!

Gillar

Kommentarer

Emma
,
Hej,
Kan inte du berätta mer om din lägenhet?
Hur det gick till när du tittade på visningar (vad du sökte efter) och om du gick på många visningar innan du bestämde dig? Hur länge du sparade till kontantinsats och så vidare 😊
Kollar själv på lägenhet så vore kul att höra eftersom jag upplever att det så svårt när det är första gången
tovewaldemar
tovewaldemar ,
Hej! Jo, absolut kan skriva om lägenheten lite mer i ett inlägg 😃 Tack för tips <3
nouw.com/tovewaldemar
Sophiehelena
Sophiehelena,
Super fina tips 😍
nouw.com/sophiehelena