Lista om våren

Hur såg ditt liv ut förra våren?
Faktiskt rätt annorlunda om man jämför med idag. Förra våren var jag singel, trodde att jag skulle vara det ett bra tag till, bodde hemma och så. Jag mådde väldigt bra efter en lång höst och vinter och började för en gångs skull se fram emot att vara singel en hel sommar. Det blev jag dock inte haha :-) Jag och F började dejta lite löst i april/maj! Festade och reste även rätt mycket förra våren. Var i Köpenhamn flera gånger, Berlin och Paris. Vill verkligen resa lika mycket detta år! 

Har våren börjat som du tänkt dig?
Ja, eller jag vet inte riktigt om jag har haft några specifika förväntningar än. Men att starta våren med en härlig utlandsresa och sen komma hem till strålande sol känns dock nice :-) Tror att det kommer bli en bra vår <3

Hur hoppas du att våren blir i år?
Varm och solig! Jag hoppas att det händer mycket roligt och att jag mår toppen. Våren är min absoluta favoritårstid och då jag brukar må som bäst. 

Vad är dina planer för våren?
Hm.. Typ inga särskilda. Jobba, gå på event, hänga i stan, börja övninsköra, boka någon resa inför sommaren.Vad är det bästa med våren?Men typ allt! Alla dofter utomhus, ljusa mornar och kvällar, stämningen, uteserveringar som öppnar, snygga kläder, många röda dagar, träden börjar bli gröna osv osv. Kan hålla på länge hehe. 

Vad är det bästa med våren?
Men typ allt! Alla dofter utomhus, ljusa mornar och kvällar, stämningen, uteserveringar som öppnar, snygga kläder, många röda dagar, träden börjar bli gröna osv osv. Kan hålla på länge hehe. 

Vad är ditt vårplagg nummer ett?
Skinnjackan eller min gröna khaki-jacka. Ser fram emot att ta fram dom men vill vänta liiiite till så man inte fryser ihjäl.

Bästa vårstället?
Alla uteserveringar i Stockholm haha.. Sen älskar jag att ta kvällspromenader på våren. Det är något speciellt med att det är ljust fram till 8-9 och helt tyst ute. Älskar att gå ner till vattnet här där jag bor med vovven och se solen gå ner.

Vad ska du köpa inför våren?
Behöver väl egentligen ingenting haha. Men är sugen på ett par nya sneakers, framförallt dom HÄR!

Vad är det första våriga du ska göra?
Plocka fram vårjackorna, njuta av dom ljusa kvällarna och ha en uteserveringspremiär, men det hade jag ju igår :-) Rosépremiär då! 

Vad ser du fram emot mest?
Att få lägga undan dom tjocka vinterkläder/jackorna, känna solens strålar värma, ta av mig jackan för att det är för varmt (!) och bara att strosa runt i Stockholm.

Har du redan några sommarplaner?
Nej, absolut ingenting typ. Vet ju vad jag vill göra ungefär, men ingenting som är spikat än! 

Gillar

Kommentarer