Ljusa somriga plagg

Inlägget innehåller reklamlänkar från Ellos.se, Ginatricot.se, H&M.com & Arket.com

Kjol - HÄR / Klänning - HÄR / Linneskjorta - HÄR

Vill man känna sig somrig men ändå ha en bra basgarderob tycker jag att man ska satsa på mycket plagg i typ vitt och beigt. Det går att matcha så fint tillsammans men även med typ allt annat i garderoben! Vitt på vitt är ju också sjukt snyggt, så här nedan (och ovan) har jag listat mina favoriter i butik! En linneskjorta bör alla ha i garderoben, denna med stora fickor är grymt snygg. Dessutom heter den Tove, bonus :-) 

Vit klänning - HÄR / Mönstrad blus - HÄR / Stickad tröja med snörning - HÄR

Älskar verkligen den här klänningen till vänster! Så somrig och fin!! Älskar avslappnade plagg, man ser så oansträngd ut haha. Har btw fått en dille på såna här söta "koftor" som är perfekta i svenska sommaren :-) Lite varmare men sjukt söta. Den här med snörning var så fin och finns även i lila! 

Stickad tröja - HÄR / Vit klänning - HÄR / Ljusbeiga jeans - HÄR

Här har ni samma klänning som högst upp, fast i vitt vilket var jäkligt fräscht! Jeansen blev jag kär i på en gång, så jag tänkte gå förbi och prova dom när jag har vägarna förbi stan! Perfekta passformen och färgen. 

Kjol - HÄR / Linnebyxor - HÄR / Jacka - HÄR

Lite mer lediga och fina plagg! Min garderob skriker efter linnebyxornaaaa, så himla fina ju. Men min plånbok säger snällt emot hehe.. Inte för att dom var överdrivet dyra men ska försöka shoppa mindre och smartare framöver! Väldigt bra sommarbyxa iallafall! 

Gillar

Kommentarer