Ljusa upp i mörkret

Inlägget innehåller reklamlänkar

Det är så himla lätt att följa med vädret när det blir mörkt, jag själv klär mig i nästan bara grått och svart under vintern men det är ju rätt tråkigt. Nu under vintern, och speciellt nu när snön kom, så tycker jag det är så fint att ha lite ljusare plagg!! Beigt, ljusbrunt och vitt. Eller varför inte någon pastellfärg för att liva upp ännu mer? Här nedan har jag samlat lite tips på plagg, mycket är även på rea idag. 


Jacka - HÄR / Tröja - HÄR (20%) / Kappa - HÄR (20%)

Hur fin är inte den här beiga jackan i ull? Älskar modellen och den höga kragen! Den vita kappan är också sååå himla fin, och typ ännu finare i verkligheten. Väldigt varm dessutom! Tänk den stickade tröjan och vita kappan tillsammans! 

Skjortjacka i ull - HÄR / Mössa - HÄR (25%) / Tröja - HÄR

Oj vad fin den här rutiga skjortjackan är!!! Den är i ull så den är varm, så perfekt med en mössa och en stickad tröja till :-) Precis som här ovan. Den hade verkligen varit så fin även i vår! 

Tröja - HÄR / Kappa - HÄR (20%) / Piléjacka - HÄR (20%)

Och lite mer i vitt och beigt som är så fint tillsammans! <3 Teddyjackan till höger ska jag nog beställa medans den är nedsatt. Tror den är väldigt användbar för mig som alltid fryser och går många promenader med vovven haha. Lager på lager plagg är ju underskattat! 

Gillar

Kommentarer