Look A Like + Fina höstkappor

Inlägget innehåller reklamlänkar från H&M.com, Åhlén.se, Ellos.se

Bild lånad från Google / Kappa - HÄR

Den här kappan från DAY som Bianca bär på vänstra bilden blev ju otroligt hypad för två år sen när den fanns i butik, och den är ju så fin. Dock har jag hittat en superfin look-a-like som är snarlik, men till ett betydligt bättre pris! Jag har dock den från DAY men använt den väldigt lite pga att jag inte tycker att jag passar så bra i färgen haha.. Funderar på att sälja den om det finns ett intresse?

Ljusbeige - HÄR / Grå - HÄR

Dom här jackorna såg jag i butik i helgen och wooow vad fina dom var i verkligheten! Så fluffiga och ser verkligen lyxiga ut. Älskar den ljusbeige, tror den hade varit så fin i höst och vinter. Tycker även att priset på 799:- är väldigt bra för en tjock jacka som förmodligen kommer funka hela vintern. 

Rutig - HÄR / Beige - HÄR

Jag älskar ljusa och rutiga kappor! Tycker att det livar upp en annars väldigt grå och mörk höst. Den rutiga är nedsatt 60% och finns i nästan alla storlekar, och den beiga blir din för endast 599:-! 

HÄR / HÄR

Det här året är jag dock ute efter en ny kappa! Vill typ ha en blandning av dessa två ovan. Ner till knäna i längden, men också lite oversize och "slapp" haha.. Dessa två är väldigt fina och priset är mycket bra. Den vänstra kostar 499:- och den högra 599:-. Perfekta att ha i garderoben.

Gillar

Kommentarer