Lördag 4/5

Hej fina ni! Är faktiskt medveten om att jag bloggar mitt i natten hos er i Sverige, men så får det bli, ni var många som skrev att ni inte bryr er om vilken tid inlägg läggs upp. Och det är ju alltid kul med realtidsuppdateringar, det vill man ju inte ta bort :-) Hur som helst, anledningen till att jag bloggar en lördag är för att de tyvärr inte blir någon större "min helg i bilder". Jag har inget material för det då min helg kommer vara superlugn. Ni fattar! 

Idag vaknade jag iallafall upp när F gick hemifrån vid 7. Han har jobb från morgon till kväll och middag så jag är solo! Det var riktigt regnigt imorse och jag börjar undra om det här eviga regnet någonsin kommer ta sluuuut. Men vid 14 sprack det upp så då tog jag en prommis till Central Park. Det är typ 30-40 min dit (alltså en väg) så det blir en rejäl promenad men jag behövde röra på mig. 

Såhär fint och grönt är det. Faktiskt roligt att jag kom precis innan våren hann komma. För 3 veckor sen hade inga träd blivit gröna än, men nu är det fantastiskt fint! Det var ca 20 grader idag men eftersom det hade regnat så var det galet fuktigt. Satte mig iallafall på ett berg och åt lite frukt och lyssnade på podd. Min nya syssla haha, men det är så skönt att bara stänga av och vara själv ibland. 

Btw, ser ni huset bakom mig? Jaa det är ett lägenhetshus och inte ett fritt fall haha. Det är så jävla galet högt och jag tror faktiskt att det kommer vara bra mycket högre än Empire State Building som just nu är den högsta byggnaden. Det sjukaste är ju hur smalt byggt det är också (tänk om det börjar svaja haha), och att folk ska bo där i lägenheter haha.. Tråkig utsikt dom kommer ha. Om dom ens är under molnen är ju frågan hehe. Jag som är jättehöjdrädd blir skakig bara jag kollar upp på huset. 

På vägen hem gick jag in på Zara (alltså livsfarligt att bo så nära 5th Avenue och all shopping) och köpte den här fina klänningen! Har verkligen velat ha en svart med små prästkragar på, så himla gulligt :-) Den var nedsatt tror jag och kostade 29 dollar här. Förmodligen någon hundring billigare hemma. 

Landade hemma vid 17 och nu ska jag bara ha en lugn kväll hemma. F är som sagt borta hela kvällen så jag tänkte passa på att laga tacorester, ha lite hemmaspa och kolla på Ex on the beach. Ska faktiskt bli väldigt skönt! Imorgon är han dock ledig men då ska det regna hela dagen haha, hans vanliga tur <3


Gillar

Kommentarer