Lördag i Köpenhamn

Inlägget innehåller en reklamlänk

Skrev lördag i Köpenhamn i rubriken, men vi kan starta med hur vi avslutade vår fredag. Jag fick ett tips på instagram om ett middagsställe som heter "PS bar & grill" så där hade vi bokat bord kvällen till ära. Det var helt proppfullt men vi fick iallafall platser i baren vilket var så trevligt. Både jag och Bianca blev helt kär i stället. Det var så härlig stämning, mycket unga folk, hög musik och lite festligt liksom. Älskar såna ställen istället för att sitta på en stel middag mitt emot varandra med en vit duk haha.. Även kul att sitta i baren, händer liksom lite mer då :-) 

Vi tog varsin pizza och sen delade vi på en kanna passionsfrukt-sangria. Allt var MAGISKT gott, pizzan kan varit en av dom bästa jag ätit. Vi satt kvar där i typ 4 timmar totalt haha och hängde, sangrian tog liksom aldrig slut haha. Men nä, tusen tack för tipset om detta ställe! Vill lätt gå tillbaka nästa gång också. 

På lördagen vaknade vi upp efter en sovmorgon till strålande sol! Så himla härligt men tyvärr var det ju sjukt kallt ute och vi hade packat med oss alldeles för tunna kläder, så dagen innan köpte jag den här tröjan i panik haha. Men älskar den, den kommer från H&M! :-) 

Vi gick runt till en del brunchställen för lite frukost men eftersom att det var lördag så var vi inte direkt ensamma haha.. Vi fick räkna med kö en stund och till slut hamnade vi på Fars Dreng vilket jag är glad över. Så mysigt ställe. Jag åt en avokado/äggmacka och en chiapuddig, så jäkla gott. 

Hur fantastiskt!? I solen var det verkligen så skönt. Och trots att det är mitt i februari så var typ alla uteserveringar proppfulla haha.. Jag och Bianca fattade inte riktigt grejen, det var inte direkt varmt och ändå satt folk liksom och ÅT ute haha.. Tror jag väntar till 1a april iallafall. 

Sen blev det shopping på stan! Vi var inne ett bra tag på "Magasin" som är Köpenhamns motvarighet på Åhléns typ, fast nästan större. Där fanns massa roliga klädmärken så som Ganni, 2nd Day, Mango, Selected Femme, Acne osv. Och sjukt mycket fina skor, och ännu finare smycken. Är det något danskar är bra på så är det nätta och fina smycken. Jag köpte det här armbandet från Pernille Corydon som jag är helt besatt av. Så fint och petite. Ni hittar det HÄR om ni är sugna, fanns som halsband också och även i guld.

Sen värmde vi oss uppe i fiket högst upp i Illum för varsin kaffe och pratade ikapp. Så mysigt att bara ta dagarna som dom kommer och att kunna sitta och fika i timmar. Det är det jag uppskattar med att komma tillbaka till en stad man redan varit i flera gånger, man släpper liksom stressen med att försöka hinna se så mycket som möjligt på kort tid.

Sen strosade vi runt ett tag till tills klockan blev 18 och vi rörde oss tillbaka mot flygplatsen. Vårt plan gick vid 8 på kvällen och vi var hemma hos Bianca igen vid halv 11 på kvällen. Då köpte vi med oss donken och svirade om till partyoutfits och drog ut en sväng. Haha, vi var inte direkt astaggade först men det blev en rolig kväll ändå! Verkligen maxad helg haha. Idag är jag lagom trött :-) Hoppas ni får en fin måndag <3

Gillar

Kommentarer