Lördag och Soffköp

Hej älskade ni! Har ni en bra helg än så länge? Mina rutiner har ruckats på totalt och jag vet knappt vad som är helg eller vardag, så därför blir det lite lördagsuppdatering idag :-) Jag tog en lång sovmorgon imorse och vaknade inte av mig själv förrän vid 10.30 haha, det var länge sen jag sov så länge. Var helt chockad när jag vaknade. Men hur som helst så fixade jag mig lite och sen åkte jag och mamma ut till Stalands Möbler i Järla/Nacka för att kika på en soffa till mig. Jag hade ju 3 st in my mind som ni kan se några inlägg ner, men det slutade med en helt annan faktiskt. Nämligen den här ovan, Impulse heter den och är väldigt nätt med både mysig och snygg! Jag tog den i den här ljusbeiga färgen och tyget är i en linne/bomullsblandning. Dessutom var det snabb leveranstid och en kampanj på soffan just nu, så win win. Känner mig jättenöjd! 

Efter soffköpet så strosade vi ner till Järla sjö och köpte med oss kakor och kaffe, där satte vi oss i solen och fikade lite. Har aldrig varit vid Järla sjö innan men oj så fint och mysigt det var där :-) Som en liten mini-stad precis vid vattnet. Nesse fick vara med både inne i butiken och sitta med och fika, och träffade massor av hundkompisar så även han var nöjd. 

Vi var hemma igen vid 15, åt lite lunch och nu har jag bara landat i soffan och tagit det lugnt. Tänkte försöka packa/rensa i någon timme till innan jag tar kväll! Älskar btw att vi har ställt om till sommartid nu, blir helt pirrig och lycklig av att solen inte går ner förrän vid 19.30! Känns det inte som att dagarna blir mycket längre? Dom ljusa kvällarna är verkligen en sak jag uppskattar med Sverige under sommaren <3 Hoppas ni får en fin kväll. Kram på er! 

Gillar

Kommentarer