Lyx vs budget

Inlägget innehåller reklamlänkar

Lyx - HÄR / Budget - HÄR

Såna här dunjackor med lite annorlunda och hög krage gillar jag jättemycket! Så snyggt och sportigt :-) Dock kanske man inte vill lägga över 4000 på en jacka, men budgetvarianten är också väldigt fin! Älskar knäppningen som är lite på sidan. 

Lyx - HÄR / Budget - HÄR

Den här jackan från H&M köpte jag ju för några veckor sen och den är jag sååå nöjd med! Tyvärr verkar den fortfarande vara slutsåld, men hittade en liknande. Den är från herravdelningen men det spelar ju inte så stor roll? Har bland annat sett Bianca Ingrosso och Matilda Djerf bära den :-) 

Lyx - HÄR / Budget - HÄR

Jag är ingen möss-person, även om jag vill vara det haha. Men av någon anledning så tycker jag inte att jag passar sådär skitbra i mössor.. Så för mig hade det varit lite overkill att lägga över 1000kr på en. Men budgetvarianten är ju riktigt riktigt lik? Så värd priset! 

Lyx - HÄR / Budget - HÄR

Den här jackan från Acne är typ min drömjacka! Så fin färg, och jag älskar det tunna bandet som markerar midjan. Ser så skön ut :-) Dock är priset lite väl galet, men den andra tycker jag är ett så bra alternativ! Den finns även i svart också som gillar! 

Lyx - HÄR / Budget - HÄR

Dör för den här väskan från Bottega Veneta! Så himla cool men ändå enkel på något sätt. Att lägga massa tusen på en väska är dock min absolut sista prioritering just nu haha, men den till höger är ju lite i samma stil och också väldigt snygg!! Gillade det korta bandet till! 

Gillar

Kommentarer