Lyx vs budget

Inlägget innehåller reklamlänkar

Lyx - HÄR / Budget - HÄR

Acne's nya dunjacka för det här året är såååå snygg tycker jag. Dock på tok för dyr för mig, men den till höger är ju faktiskt lite liknande! Gillar verkligen färgen på den dessutom :-)

Lyx - HÄR / Budget - HÄR

Dom populära platåkängorna från Dr Martens har ju i princip exploderat den här hösten, men med all rätt! Så coola och jag gillar den här helsvarta modellen! Vill ni ha ett budgetalternativ så är det högra ett jättebra alternativ även om dom tyvärr inte är i skinn. 

Lyx - HÄR / Budget - HÄR

Dessa två är ju typ identiska. Men den lyxiga varianten från Nunoo är dock i manchester! :-) 

Lyx - HÄR / Budget - HÄR

Lyx - HÄR / Budget - HÄR

Älskar Missoni's handdukar och har faktiskt två stycken själv. Men jag tycker typ nästan att dom är FÖR mjuka trots att jag tvättat dom massa gånger. Man blir liksom inte torr när man använder dom haha.. Så jag hade nästan rekommenderat dom andra som ser lite mer "frotté-iga" ut. Och bra mycket billigare också <3

Lyx - HÄR / Budget - HÄR

Mina dröm-vinterskor är dessa snygga kängor från Bally, men helvete vad dyra dom är haha.. Dock är det ju såna kängor man har i flera flera år. Men tycker budgetvarianten är sjukt snygg också, och i äkta mocka så dom är varma. 

Lyx - HÄR / Budget - HÄR

Den här kavajen från & Other Stories har jag ju skrivit om ett antal gånger haha.. Den är så himla fin verkligen. Men anledningen till att jag inte köpt den är för att jag inte haft råd riktigt. Hittade dock en snarlik från H&M i lite mörkare färg. Väldigt lik, men den är liiite längre. 

Lyx - HÄR / Budget - HÄR

Såna här gosiga vinterskor hade jag gärna knatat runt med i snön (om det nu blir nån). Tycker Inuikii har superfina, men också lite pricy! 

Gillar

Kommentarer