Lyx vs budget accessoarer

Inägget innehåller reklamlänkar

Lyx - HÄR / Budget - HÄR

Dessa solglasögon är ju identiska! Dom från Saint Laurent har verkligen blivit så himla populära den här sommaren, och desto fler budgetkedjor har börjat sälja sin variant. Jag hade aldrig lagt nästan 3000 kr på ett par hjärtformade solglasögon som jag förmodligen hade tröttnat på efter en säsong, så då passar ju budgetmodellen så mycket bättre. En rolig accessoar liksom :-) 

Lyx - HÄR / Budget - HÄR

Älskar dom här skorna från Alexander MC Queen, speciellt med svart detalj där bak. Men lite waaay pricey enligt mig. Men hur fina är inte dom högra? Dom är nedsatta med 30% på hemsidan (därför dom ser dyrare ut på hemsidan), men just nu får ni även extra 30% på rean i kassan :-) KAP! 

Lyx - HÄR / Budget - HÄR

Kanske sommarens hetaste solbrillor? Älskar dom, och tycker att dom verkligen passar på typ alla, oavsett ansiktsform. Så himla fina verkligen. 

Lyx - HÄR / Budget - HÄR

Kommer ihåg när dessa Balenciaga skor kom ut i vintras/våras och kände bara NÄ fyfan haha. Men ju mer tiden har gått, och jag fått se dom på fler personer, så gillar jag dom verkligen! Men dom är ju rätt sjukt dyra, men dom till höger är ju snarlika! Dock är dom kanske inte superbudget, så vill ni ha ett par ännu billigare, liknande skor, kika in HÄR! <3


Gillar

Kommentarer