Lyx vs budget / vårkläder

Inlägget innehåller reklamlänkar

Lyx - HÄR / Budget - HÄR

 
Detta skärp har jag tipsat om flera gånger, men nu har det släppts i en modell större (budget-varianten) vilket var så himla fint. Livar upp vilken outfit som helst och gör sig så fint till ljusa jeans och en blus i vår! 

Lyx - HÄR / Budget - HÄR

Hur glad blir man inte av den här tröjan då? Den från Ganni är så jäkla snygg alltså men aldrig att jag hade lagt 4000kr på en tröja, haha. Men budgetvarianten är ju snarlik och så himla fin. Den finns i flera olika färger, bland annat ljusblått som är helt magisk. 

Lyx - HÄR / Budget - HÄR

Okej, här har vi inte världens skillnad, men tycker ändå att 800kr är mer rimligt för ett par sneakers. Har velat ha dom där med dragkedja från Axel Arigato hur länge som helst, men tycker att det är liite dyrt tyvärr. Men budgetalternativet var ju snarlika och så snygga med den höga platån. 

Lyx - HÄR / Budget - HÄR

Jag som ska till Thailand snart blev såååå sugen på dom här tofflorna. Hur söta är dom inte? Tycker att 299:- är ett riktigt kap. Så fina hela sommaren och orange skulle vara så fint till bruna fötter :-)

Lyx - HÄR / Budget - HÄR

Dessa tipsade jag ju om i inlägget under, men tar med dom igen. Solglasögon är ju en av dom viktigaste accessoarerna under vår och sommar och det gäller att hitta ett par man diggar. Dessa från Céline är ju lagom dyra haha, men dom andra är ju snarlika och SÅ jäkla billiga. Världens kap. 

Lyx - HÄR / Budget - HÄR

Jag är så jäkla nöjd över min Gucciväska och kommer typ aldrig tröttna på den, nästan så att jag hade velat ha den i en till färg haha men det får vänta. Rött är ju jäkligt fräscht till blåa jeans och perfekt till våren. Tycker verkligen att "kopian" är väldigt lik och så fin. Fint med silverdetaljer också! 


Gillar

Kommentarer