Maj för ett år sen

Tänkte lite här om dagen på hur maj såg ut förra året, och det är ju faktiskt väldigt roligt att ha en blogg så man kan kolla tillbaka på exakt alla dagar. Förra maj var verkligen en sommarmånad, nu när jag tittade tillbaka så gick jag verkligen i typ tunna sommarkläder från början till slutet av månaden haha. En VÄLDIGT bra månad, men fan vad jag gjorde mycket saker haha. Här kommer en återblick: 

Hur sjukt att man kunde gå runt i såna här kläder utan att frysa? Fantastiska Sverige, du är bra på sommar. 

Blev en del dagsfester på Mister French med Bianca! Vi passade ofta på att äta lunch och föra hos henne på hennes balkong innan. 

Blev väldigt mycket middagar utomhus och ofta tog vi med middagen upp till husets takterass och åt. Jag hoppas dom öppnar vår här i NY också, den utsikten kommer nog vara lite mer maxad haha. Men oj vad jag saknar sushi, inte ätit det på flera månader nu. 

Åt middag på Åhlens's terass högst upp med Amanda och Sofia. Oj vad trevligt med bubbel och pasta alltså! <3

Hängde bra mycket tid hemma hos mamma med vovven. Älskar vår altan där som har sol från morgon till sen kväll, så där kan man verkligen få sig en bränna :-) 

Jag och Bianca åkte ett dygn till Steam Hotel tillsammans med två tjejer från Devote. Så himla trevlig get-away mitt i veckan. Behöver typ inte ens nämna vädret för det var fan magiskt hela månaden. 

Minns den här dagen väldigt mycket. Det var en perfekt helgdag. Jag och F åkte ut till hans föräldrar ute på Ekerö för att fika, sen köpte vi med oss massa picknick och tog årets första dopp. Efter det åkte vi och spelade lite golf, eller Frank gjorde det medans jag satt i solen och tittade på. På kvällen blev vi bjudna på grillad mat hos några vänner och satt där hela kvällen. Hur härlig dag? <3

Essie bjöd in till ett midsommarevent ute på Rosendahls trädgård. Ett sååå mysigt event där vi fick göra våra egna blomsterkransar och bara myste runt. 

Blev en hel den kvällspromenader ner till vattnet <3

Var på inflyttningsfest hos våra vänner! En så härlig kväll där vi kunde sitta ute med filtar in till småtimmarna. 

Jag och Bianca åkte till Fredhällsklipporna och köpte med oss lunch och picknick. Så mysig dag! 

Det var inte jobbigt att klä på sig på mornarna... :-) 

Oj vad jag saknar denna lilla lurvboll och att ta lugna promenader tillsammans ner till vattnet <3

Vi avslutar med morsdag som självklart spenderades med mamma! Vi satt i solen, åt grillat och sen jordgubbstårta. Blir det somrigare än så? 

Ja, maj förra året var verkligen ingen tråkig månad :-) Det här året ser det lite mer annorlunda ut haha, hade inte ens kunnat tänka mig att jag skulle sitta från New York och blogga ett år senare. Jag hoppas verkligen sommaren kommer hit ordentligt nu, så jag får ha en härlig månad här innan jag åker hem till Sverige för en svensk sommar. Lite taggad blir man ju när man ser dessa bilder haha.

Gillar

Kommentarer