Mål 2018

Jag lovade ju er att gå igenom mina kommande mål/nyårslöften för 2018 och här kommer dom. Jag kom inte på supermycket men tycker ändå att dessa mål känns rimliga för mig och inget som är "omöjligt" och gör att jag skiter i det! Sen får vi köra en uppföljning igen i slutet av året och se hur det har gått. Förhoppningsvis har jag klarat dom flesta :-)

Flytta hemifrån - Jag fyller 23 detta år och det börjar faktiskt kännas som att det är på tiden att flytta ut haha. Med denna punkt ska jag också ta mig till banken och se om jag skulle kunna få något lånelöfte. Men i skrivande sekund så har väl jag och F nästan flyttat ihop hemma hos honom, eller jag är ju där typ hela tiden. Men vill att det ska bli på riktigt liksom. 

Nå mitt sparmål på xxx tusen kronor - Jag var riktigt duktig på att spara under 2017 så jag vill självklart fortsätta detta. Att ha ett sparmål tycker jag gör det mycket roligare att lägga undan pengar varje månad och liksom lägga upp en plan för att jag ska kunna nå det. Det stora jag sparar till är väl en lägenhet. Men gärna också resor och körkort. 

Resa till 7 olika länder - Förra året hade jag 5 olika länder som mål, och var i 6 olika totalt. Så detta år kör vi på 7! Vill resa mycket!!!! 

Börja övningsköra - Detta kan väl vara det mål jag känner är "viktigast" eller något jag inte längre får skjuta på. Jag har åkt så mycket kommunalt detta år att jag knappt vågar tänka på hur många timmar det blir totalt haha. Måste ta tag i körkortet snarast.

Starta eget företag - I och med att jag jobbar med mina sociala medier på heltid så måste jag faktiskt ta tag i att starta ett eget företag och sätta mig in i allt det där. Och även lägga ner mer tid på min blogg och sociala medier. Skaffa ny data är också ett prio! 

Lyssna mer på min magkänsla och göra det jag själv mår bra av - Också en viktig punkt. Detta har jag typ insett nu under slutet av 2017. Jag måste lära mig säga nej när jag inte har ork eller lust, och börja lyssna mer på min egna magkänsla istället för vad andra vill. 

Skaffa gymkort eller någon träningsform jag gillar - Suck, en klassiker.. Haha. Men mest för att komma ut, få ut lite energi och röra på mig. Jag har verkligen aldrig varit intresserad av att träna för att typ "komma i form" även om det är en bonus. Men det är inte så jag vill se på träningen, utan jag vill ha en hälsosam livsstil och det har jag verkligen inte haft senaste året haha. Har nog inte heller tränat sen i februari typ....

Gillar

Kommentarer