Måndag och ingen energi kvar

Hej på er och hoppas ni har haft en bra start på den här veckan. Jag vaknade upp och kände mig rätt seg, jag sover fortfarande så pass dåligt och så fort jag kommer tillbaka från amerikansk tid så blir jag sååå seg på mornarna, länge efter haha. Men men. Min helg har varit riktigt långtråkig och lugn om jag ska vara ärlig. Igår var jag iallafall på visning på en lägenhet jag faktiskt gillade riktigt mycket och har lagt mitt första bud någonsin. Känns lite läskigt (och kul såklart!) men jag vill verkligen inte ha för höga förväntningar alls. Gick iallafall på magkänslan och viben jag fick som kändes bra och efter visningen så fikade jag och mamma i närheten innan vi åkte hemåt igen! 

Jag har faktiskt inte mått så bra senaste veckorna. Eller framför allt den här veckan efter Mexiko. Jag har känt mig låg, oinspirerad och ingenting har känts roligt i princip. Jag känner igen dom här känslorna och försöker att tänka att det förmodligen bara är nu i en mellanperiod och för att vi befinner oss i en av årets gråaste och segaste månader innan våren kommer. Jag känner mig liksom rastlös ända in i själen, samtidigt som jag knappt orkar gå upp på mornarna eller ens åka på en visning som jag sett fram emot. Det är som att ens gnista har försvunnit totalt och jag hoppas innerligt att det vänder snart.

Det är lite därför jag inte bloggat så mycket eller skrivit om min vardag på senaste, jag gömmer mig liksom bakom andra inlägg om kläder och skönhet för att slippa vara så personlig. Men samtidigt vill jag inte förmedla eller att ni ska tro att allt är toppen hela tiden, för det är de inte.. Inte för någon. Just den här vintern med distansförhållandet, flytta tillbaka hem och det gråa gråa vädret har verkligen tagit ut sig på mig och det har varit jobbigare än vad jag vill erkänna för mig själv. Jag saknar en fast punk. Och jag saknar såklart F och känner mig väldigt lost och ensam utan honom. 

Jag vet att man inte ska försöka "fly" från sina problem, men just nu går jag bara och längtar efter att åka tillbaka till New York i början på april, och hoppas på att jag hittar någon lägenhet att flytta in i här hemma. Jag behöver lite miljöombyte, nya intryck, lite utmaningar och att bli lite inspirerad igen. Jag ska försöka njuta lite av livet och nuet, att vara 24 år och inte behöva ha 100 planer för livet. Jag tror verkligen på ödet och bra timing i livet, så jag hoppas att det här vänder snart och ger mig lite medvind <3

Gillar

Kommentarer