Måndag och nya tag

Vaknade i chock när klockan ringde imorse, för första gången har jag sovit så hårt att jag inte vaknat en enda gång under natten haha. Var helt död och fattade inte alls att det var måndag och ny vecka. Jag är ledsen att det inte blivit någon ordentlig "Min helg i bilder" senaste helgerna, men jag känner typ att istället för att ge det halvhjärtat, så väntar jag tills jag är i NY istället. Där lovar jag att det kommer bli 100%, tror att det kommer vara kul att se hur en helg ser ut där :-) 

Jag har iallafall haft en väldigt lugn och skön helg. Igår åkte jag in till Söder och åt middag med Sofia på Pane Vino. Vi satt i växthuset och pratade om allt möjligt. Så glad att jag har henne, vi är så sjukt lika i sättet så det finns alltid massor att prata om och hon förstår mig bra <3 Och har ni inte testat tryffelpastan på Pane Vino, gör det!!! 

Nu sprack vädret upp och solen kom fram (när jag vaknade snöade det till och med haha!?) så jag ska snöra på mig träningsskorna och promenera med vovven, har ett paket att hämta ut och resten av dagen ska jag bara jobba hemifrån. Fota ett samarbete och lite sånt. Hoppas allt är bra med er. Kram!


Gillar

Kommentarer