Måndag och veckans planer

Hej fina ni! Har ni haft en bra måndag? Min har varit väldigt bra. Jag vakande upp utvilad imorse vilket typ la grunden för hela dagen haha. Åkte hem till mamma en halvtimme efter jag vaknade och har bara varit här och jobbat idag och hängt med henne och vovven. Vi tog en lång promenad ute i solen och wow vad skönt det var. Näääästan värmde i solen, och fick lite vårkänslor när jag hörde fåglarna kvittra i träden :-) När vi kom hem igen så gjorde vi chokladbollar med kokos och nu ska vi fika lite innan jag åker hemåt igen. Jag har världens mensvärk idag så ska försöka vila bort den nu med en vetekudde. Jaja! Ska försöka vända den dåliga förra veckan jag hade och göra lite mer den här veckan, såhär ser min vecka ut: 

Tisdag:
Ska på ett "inför alla <3 dag event" på Berns med märket Ikoo.Vi ska äta brunch och pyssla lite om jag förstod det rätt, ska iallafall bli väldigt mysigt. Går ju inte så ofta på events längre, men när Vass håller i event så tackar jag alltid ja för att man vet att dom är bra :-) 

Onsdag: På förmiddagen ska jag försöka fixa ett syntest, så att jag får börja övningsköra. Sen måste jag även fixa nya p-piller men det har jag ju aldrig gjort sen jag fyllde 23, så nu är det inget umo som gäller längre haha - dock inte mig emot. På eftermiddagen ska jag på en grab n run ute i Sickla. 

Torsdag: Har inga planer på dagen! Det är ju alla hjärtans dag så jag hoppas att jag och Frankis ska mysa till det lite med middag ute eller hemma. Vi har inte bestämt något direkt men lyx att bara få hänga lite <3

Fredag: Bikbok håller i ett event på deras showroom så dit ska jag och förhoppningsvis hitta lite nyheter inför våren! På kvällen har jag inga planer. 

Lördag/Söndag: Inga planer alls på lördagen, dom enda planerna är väl att packa och städa hemma och på söndagen ska vi äta brunch med två vänner! 


Gillar

Kommentarer