Måndag + veckan som kommer

Inlägget innehåller reklamlänkar

Sänggavel - Furniturebox / Pall - HÄR / Doftljus - HÄR / Vas - HÄR

Så var det måndag igen och jag vaknade upp på kanske inte helt rätt sida om jag ska vara ärlig. Jag har inte känt mig på topp senaste veckorna och jag tror att det har och göra med allt det här med blandningen av boendesituationen och distansförhållande. Jag saknar bara att få landa och ha mitt space, på mitt sätt. Jag har verkligen en del saker att ta tag i ordentligt nu, och förhoppningsvis kommer det kännas lättare efter det. Just nu lever jag iallafall för att lämna Sverige i helgen. Aldrig varit mer redo, haha. På tal om helgen så har jag tyvärr inte heller några bilder, då jag knappt orkat ta upp telefonen. Men jag har bara haft en superlugn helg, gått flera riktigt långa promenader (terapi), jobbat och hängt lite med min bror och hans tjej. 

Veckan som kommer blir iallafall lite mer händelserik, här är mitt schema för veckan:

Måndag - Ska jobba hemifrån hela dagen. Jag har börjat tidsinställa inlägg inför nästa vecka, så ni har något att läsa då! Men det tar en del tid och jag vill verkligen få det gjort. Annars måste jag också börja packa ordentligt, både inför Köpenhamn men såklart Mexiko. 
Tisdag - Samma visa den här dagen! Förbereda inför resorna och jobba ordentligt. På kvällen ska jag träffa Jossan och gå en PW <3 
Onsdag - Åker till Köpenhamn! Ska ju som sagt dit med Essie på ett event. Allt har varit rätt hemligt så jag vet fortfarande ingenting alls haha, men det blir nog roligt. Åker på eftermiddagen vilket känns skönt!
Torsdag - Köpenhamn! 
Fredag - Kommer hem från Köpenhamn hyfsat tidigt. Resten av dagen kommer gå åt att förbereda, packa och städa bara! 
Lördag/Söndag - Mexikooooo! Äntligen alltså. Mitt plan går på lördagmorgon och det är en riktigt lång flight jag har framför mig. Men oj vad jag längtar efter F och värmen nu alltså. 

Hoppas ni får en fin vecka hörni. KRAM <3

Gillar

Kommentarer