Måndag + veckans planer

Inlägget innehåller reklamlänkar

Måndag idag! Kände mig ändå redo för en ny vecka när klockan ringde i morse. Den här helgen kändes lång, och nu har jag faktiskt Köpenhamn att se fram emot i helgen. Så det ska bli härligt! Jag känner dock att jag typ åkt på en förkylning eller något igen. Var ju sjuk för typ 3 veckor sen, och nu börjar det komma tillbaka. Huvudet känns tungt och jag går runt och fryser. Så idag blev det mössa på huvudet och en stor kopp kaffe i handen när jag gick ut! 

Kopp - HÄR

Mötte iallafall upp Bianca (hennes kille bor i samma hus som jag och F haha, så smidigt) för att catcha upp lite. Vi tog en promenad till ett centrum här i närheten för att köpa lite nödvändigheter. Eller ja, jag köpte några nya ljus hem från H&M Home, tycker att dom håller väldigt länge. Sen spanade vi även på Indiska som precis fått in en ny modell av dom här kopparna med guldkant. Verkligen den perfekta kaffekoppen! 

Köpte inga koppar, men kom hem med dom örhängena. Har verkligen behövt ett par nya mindre "vardagsörhängen" så blev glad när jag hittade dessa i äkta silver inne på Glitter. Dom hade sjukt många fina smycken, fattar inte varför jag inte varit där innan. Ville massa såna här enkla små smycken.

Så vackert ute just nu <3 Resten av dagen har jag bara suttit och jobbat i några timmar. Mitt huvud känns nästan mosigt nu haha, så tänkte bara skriva klart det här och sen ska jag släppa datorn och mobilen för ikväll och bara umgås med F. Vi ska laga pulled pork till middag och bara ta det lugnt framför ph. Såhär ser resten av min vecka ut: 

Tisdag - Inga planer vad jag vet. Bara jobba hemifrån och försöka må bättre. 
Onsdag - Förmodligen gå på ett lunchevent. På kvällen håller Vass i ett event med Moroccan Oil, så dit ska jag! 
Torsdag - Jobba hemifrån. 
Fredag - Gå på en Grab n Run hos Bikbok. På kvällen ska jag möta upp Amanda och Ewelina för en middag! Ska bli mysigt. 
Lördag/Söndag - Köpenhamn med F!!! Längtar så himla mycket! <3


Gillar

Kommentarer