Måndag + veckans planer

Hej fina ni! Hur mår ni? Jag mår bra, och känner mig taggad på måndag och en ny vecka. Det blir 5e veckan jag är här nu, och det har gått så himla fort samtidigt som det känns som att jag varit här i ett halvår nu haha. Trivs iallafall bättre och bättre vilket är roligt, jag och F pratade om det att de känns skönt att inte behöva tänka lika mycket längre. Man hittar (för det mesta), vet hur det mesta funkar och har hittat sina favoritställen. Tror det tar minst ett år innan man börjar förstå sig på den här staden på riktigt, men vi är på god väg haha :-) Har en rolig vecka framför mig så tänker att vi går igenom ett litet schema: 

Måndag: Klockan är bara 11 på morgonen här nu, men jag har ändå fått en del jobb gjort i några timmar nu vilket känns skönt. Ska fortsätta och utnyttja flowet jag har och tidsinställa en del inlägg för veckan. Måste också gå och fylla på mitt kontantkort till telefonen.

Tisdag: Äta brunch eller lunch tillsammans med Cajsa och Alexandra. Ska bli väldigt mysigt :-) F åker till Washington och tanken var egentligen att jag skulle med, men det får bli en annan gång! 

Onsdag: Bara ta det lugnt och jobba hemifrån, inga mer planer just nu men vill förbereda lite inför helgen med jobb osv.

Torsdag: Bianca och hennes kille kommer hit!! Dom ska bo här i en vecka vilket ska bli så roligt. Dock hinner vi bara välkomna dom hit snabbt innan jag och F ska iväg på NHL-match! Jag längtar såååå mycket, det ska bli sjukt kul. 

Fredag/lördag/söndag: Bara hänga med våra gäster och visa dom det bästa med New York. Ska bli så roligt, men det lär även bli intensivt med långa dagar, mycket gående och saker att göra. Men som sagt, det är bara kul! Bianca stannar veckan efter också så då blir det mest tjejhäng :-) 

Hoppas ni får en fin vecka hörrni, och tack för att ni kikar in här varje dag <3

Gillar

Kommentarer