Måndag + veckans planer

Inlägget innehåller reklamlänkar

Tröja - HÄR / Byxor - HÄR

Jag har haft en rätt lugn måndag hemma och glidit runt i mitt nya mys-set hela dagen :-) Så fint med beigt stickat, blir liksom varmt trots att det är rätt tunt. Mycket fint och skönt! Annars då? Jag har haft så galet ont i magen hela dagen idag, vaknade av att det gjorde ont imorse och sen dess har det hållit i sig. Jag har tagit en paus med mina p-piller så det kanske kan vara därför och att kroppen är lite ur balans just nu. Men förutom det har jag haft en bra dag och varit på bra humör. Det har ju nästan känts som vår här i Stockholm igen så efter min och Nelsons långpromenad så satt vi ute i solen en halvtimme och bara njöt av det värmde. Så himla härligt verkligen! 

Nu är vi ju inne i mars helt plötsligt vilket känns helt sjukt. Det var ju verkligen nytt nyår? Jag känner mig peppad på att gå mot ljusare tider men hade jag fått välja hade jag spolat fram till april helst igår hehe. Men man får ta en månad i taget :-) Tycker iallafall vi kickar igång första veckan i mars med veckans horoskop taget från Veckorevyn, så alla ni som också är kräftor - varsågoda:

"Kära kräfta, under veckan ligger fokus på dina vänskapsrelationer. Någon du tidigare bara har varit ytligt bekant med kan få större plats i ditt liv, och du stormtrivs i större sällskap. Har du partner kanske du trivs lite väl bra med dina vänner, och hen kan känna sig lite bortglömd under veckan. Det finns även en risk att ni bråkar om ansvarsfördelning i hemmet, så var duktig med att komma ihåg att plocka undan disk."

Resten av veckans planer: 

Tisdag - Inga särskilda planer, jobba hemifrån bara. 
Onsdag - Ska på ett frukostevent inne i stan på morgonen och därefter luncha med en kompis. På kvällen ska jag träffa Jossan <3
Torsdag - Jobba hemifrån, och på kvällen in till stan och äta middag/ta ett glas vin med Jennifer! 
Fredag/helgen: No plans yet! 

Hoppas ni får en fin vecka. Kram på er!  

Gillar

Kommentarer