Måndag + veckans planer

Inlägget innehåller reklamlänkar

Kappa - Zara / Skjorta - Gammal från Zara / Jeans - HÄR / Väska - Jim Rickey / Skor - HÄR (45% rabatt!)

Hej på er! Har ni haft en bra måndag än så länge? Jag åkte hem tidigt imorse och satt fast på tåget länge, så hemresan tog mig typ nästan 2 timmar haha. Sjukt.. Sen dess har jag bara jobbat här hemifrån och varit ute med Nisse. Har en del mail att ta tag i idag så det måste jag göra nu innan jag kan släppa det för kvällen. Ska hem till F igen och möta upp honom, så som typ alla mina dagar ser ut haha :-) Vi möts upp i stan vid 19, handlar mat, åker hem och äter och sen chillar vi bara. Tycker det är mysigt! Här kommer veckans planer också: 

Tisdag - Inga planer alls. Jobba hemifrån. 

Onsdag - Pressvecka här i Stockholm så ska kanske förbi något presskontor och kika lite på höstens kommande kollektion. På kvällen ska jag och Bianca gå på ett Gina-event för att spana in deras kollektion tillsammans med Anine Bing. Ska bli roligt! Den kollektionen är SÅ fin. 

Torsdag - Gå på runt till massa pr-kontor hela dagen! Dessa dagar brukar bli rätt hektiska men väldigt roligt då man får massa inspiration och får träffa mycket folk :-) På kvällen ska nog jag och F på en lägenhetsvisning. Mest för "kul" bara. Vi måste prata med banken osv innan och har egentligen inte bråttom att flytta. Men alltid bra att gå på visningar för att se vad vi vill ha i framtiden, och vart vi vill bo. Sista är nog vårt största problem atm haha.. 

Fredag - Inga planer. Jobba hemifrån på dagen och sen på kvällen hade jag gärna hittat på något mysigt, vad som helst förutom en utgång haha. 

Lördag/söndag - Faktiskt första helgen på länge då jag inte har några planer. Eller jag och F brukar ju hänga på söndagar men vi har inte bestämt vad vi ska göra, bara ta igen lite kvalitetstid då vi inte hunnit ses så mycket på senaste! 

Ha en fin vecka hörrni <3

Gillar

Kommentarer