Måndags-favoriter

Inlägget innehåller reklamlänkar från Asos.com, Ginatricot.se, Ellos.se, NA-KD.com, Miinto.com

Blus - HÄR / Jeans - HÄR / Linnejacka - HÄR

Det här blev ju typ en klockren outfit haha? Beigt är så fint tillsammans med vitt och denim. Tycker att blusen är så gullig och jeansen ser ut som dom perfekta blåa vintage-jeansen. Sen är jag fortfarande besatt av linne, och den här jackan/skjortan är ju väldigt fin, den finns även i flera färger så som vitt och en mörkare khakibeige färg! 

Jeans - HÄR / Jacka - HÄR / Solglasögon - HÄR

Det här var också fint ihop som en outfit haha. Har en dille på ljusa jeans tror jag, och gillar när dom är raka och lite längre i modellen. Dessa är perfekta i både modellen och färgen! 

Jacka - HÄR / Jeans - HÄR / Jumpsuit - HÄR

Kan någon köpa det här jeans-setet till mig snälla? För wooow vad snyggt det är alltså. Vill ha! Älskar ljusa sömmar på mörkare denim. Gillar också set för det är lika snyggt att bära tillsammans som var för sig! Och gillar man set kan man ju lika gärna köra på en jumpsuit. Den här beiga är såååå cool och fin.

Jeanskjol - HÄR / Vita byxor - HÄR / Klänning - HÄR

3 väldigt väldigt fina plagg. Vill gå runt i stickade klänningar som denna hela sommaren! Och gärna jeanskjolar också. Btw, ni som gillade min outfit jag bar i helgen på brunchen borde kolla in dom här byxorna. Dom är i samma typ "serie" som skjortan och klänningen jag har. Alltså i samma material och färg. Sjukt snygga iallafall! 


Gillar

Kommentarer