Måndags-favoriter

Inlägget innehåller reklamlänkar

HÄR / HÄR

Jag tycker verkligen att dom här tröjorna är så mysiga! Och väldigt fina, dom livar liksom upp en outfit ordentligt :-) Så snygga till skinnbyxor eller jeans bara. Tror faktiskt att den blåa är min favorit. Har alltid haft en grej för blått <3

HÄRHÄRHÄR / HÄR

Gina har verkligen fått in så många fina väskor på senaste! Titta bara på dessa ovan :-) Jag känner faktiskt att jag behöver någon mer väska att bryta av med från min Gucci haha, det är liksom lite tråkigt att det är den enda jag använder. Sen vill jag ju inte heller att den ska bli sliten för fort.. Väskan i tweed längst ner till vänster är så snygg! 

Skinnbyxor - HÄR / Jeans - HÄR

Alltså kan vi prata om hur perfekta "skinn"-byxorna här ovan är!! Så jävla snygga verkligen och dom ser sjukt lyxiga ut för att kosta 499kr. Nästan så att jag blir lite sugen på att klicka hem dom. Men behöver egentligen inte mera skinnbyxor haha.. Däremot ett par gråa jeans, det hade jag velat ha. Älskar att hitta "tall" jeans för mig som är 175cm, dessa måste jag fan gå och testa! Hade gärna klippt av dom där nere också :-)

Svart - HÄR / Beige - HÄR / Grön - HÄR

Något jag också skulle behöva är faktiskt lite blusar. Har nog sagt det innan också, men jag har typ inte så mycket finare och festligare plagg nu för tiden. Så det blir liksom alltid samma outfit när jag ska ut eller käka middag haha.. Dom här ser väldigt fina ut och perfekta att ha i basgarderoben. 

Byxor - HÄR / Blus - HÄR

Det här setet är såååååå galet snyggt alltså. Jag stod och kikade på det här i butik här om dagen och det är fan finare irl, materialet är så silkigt och lyxigt. Tycker att det är perfekt till vardags med sneakers men också såklart till fest med ett par klackar. Perfekt till julens alla fester.

HÄR / HÄR / HÄR

Och sist men inte minst mitt mest använda plagg - mjukisbyxor. Det är fan livet! Idag sa F till mig att det såg ut som att jag går runt med ett underställ hela tiden här hemma haha, så det kanske är dags att köpa ett par nya mysbyxor. Dessa ovan tycker jag är så perfekta i modellen, men eftersom mina ben är rätt långa så brukar alla mjukisar alltid vara för korta. Ett av mina i-lansproblem haha..Gillar

Kommentarer