Måndagsfavoriter

Inlägget innehåller reklamlänkar från Ginatricot.se, H&M.com, Ellos.com, Lindex.se, NA-KD.com

Vit - HÄR / Svart - HÄR

Är ni ute efter en perfekt höstkappa så kan jag tipsa er om denna! Den kostar 799:- och är verkligen så himla fin tycker jag. Älskar den krämvita, det är ju väldigt fint att ljusa upp dom mörka dagarna. Gillar verkligen modellen på den och att den är lite räfflad/fluffig. 

Rutig jacka - HÄR / Boots - HÄR / Kofta - HÄR

Okej den här rutiga jackan är nog min favorit i det här inlägget ändå :-) Älskar att den är lite tjockare och rejäl liksom, samt dom stora fickorna. Tänk den till bootsen och koftan bredvid. Så cool! Ska gå och kolla på den i veckan tänkte jag, behöver verkligen någon varmare jacka här i New York nu när det börjar bli kallare. 

Manchesterskjorta - HÄR / Mössa - HÄR / Vit stickad polo - HÄR / Solglasögon - HÄR / Väska - HÄR / Stickad tröja - HÄR 

Lite mer fint och perfekta höstiga plagg. Älskar vitt och grått på hösten, och gärna i stickat såklart. Har btw letat efter ett par såna där solglasögon i flera veckor nu och hittade äntligen dom här!! Dom kostar även bara 149:-, sånt kap! Finns även i brunt/mönstrat. 

Mössa - HÄR / Kjol - HÄR / Manchesterskjorta - HÄR

Och en annan favoritfärg är den här kamelfärgade beiga. Så varm och höstig färg som jag tycker alla passar i. Man ser liksom lite mer levande ut i lite mörkare beige, speciellt när man annars är ganska blek under hösten haha.. Gillar verkligen mössan och skjortan i manchester!! 

Gillar

Kommentarer