Materiella vill-ha

Inlägget innehåller reklamlänkar från Ginatricot.se, Åhléns.se, Lindex.com, Stories.se, Ellos.com

Kofta - HÄR / Bh - HÄR / Trosor - HÄR / Stövlar - HÄR

Är kär i dom här stövlarna! Tycker att dom ser så rejäla ut och verkligen klassiska vilket är viktigt för mig när jag köper boots. Så snyggt till jeans eller bara ben. Underklädessetet kommer från mitt favoritmärke när det kommer till underkläder, tycker det verkligen känns höstigt och fint :-) Satte på mig en bh med push här om dagen och tog av mig den igen efter 2 minuter haha, såna här tunna är livet. 

Mörkblå - HÄR / Beige - HÄR

Hur fina är inte dom här jackorna i manchester? :-) Så mysiga och perfekta när det börjar bli lite kallare. Dom kostar endast 599kr dessutom vilket jag tycker är sjukt bra för en tjockare jacka. Jag gillar verkligen den mörkblå <3

Beige kofta - HÄR / Levis jeans - HÄR / Tröja - HÄR

Mina ljusblåa jeans från Levi's fick jag massor av frågor om, och dom är i den här "skinny" modellen som dom ovan. Älskar den modellen och är väldigt sugen på att köpa ett par i grått också, funkar hela hösten/vintern och passar till exakt allt!

Mössa - HÄR / Svart jacka - HÄR / Grön jacka - HÄR

Är ni ute efter en vinterjacka så hade jag tipsat er om dessa två. Dom kostar ca 1200kr, men ser riktigt rejäla ut. Älskar modellen på dom och dom stora fickorna. Svart funkar ju alltid men tycker nog att den gröna är snäppet snyggare! :-) 

Gillar

Kommentarer