Midi-kjolar

Inlägget innehåller reklamlänkar

Nu börjar vi gå mot kjolsäsong! Ett av mina absoluta favoritplagg under sommaren är lätt midi-kjolen, så sjukt bekvämt och snyggt plagg som går att matcha på massor av olika sätt. Den jag har här ovan är en favorit i min garderob och jag har använt den så mycket haha, köpte den på Bershka för 2 år sen så tyvärr finns den inte kvar. Men här nedan har jag listat dom finaste jag hittat i butik inför våren och sommaren! 

HÄR / HÄR (25% rabatt) / HÄR / HÄR

Hur fina var inte dom här? Älskar den mintgröna! Tänk till en beige stickad tröja och vita sneakers, så fräscht!! Och den randiga/vita kändes också så himla fin och somrig. Även på rea just nu, och alla storlekar finns kvar.

HÄR (40% rabatt!) / HÄR (70% rabatt!) / HÄR / HÄR

Beigt är ju så fint. Jag älskar mönstrade kjolar, att matcha med någon enklare topp så som en vit linneskjorta eller en vit t-shirt tex. Den här rosa och den prickiga till höger är ju så söta, tycker det faller så fint när det är lite volanger med. Plisserat är också fint! Den beiga i mitten är nedsatt hela 70% och kostar endast 89:- nu, sånt kap!! Perfekta kjolen. 

HÄR / HÄRHÄR / HÄR

Och ännu fler fina <3 Den gröna och vita är mina favoriter. Den vita hade varit så fin med ett vitt linne/topp på tex midsommar! Dröm. 

Gillar

Kommentarer