Midsommar 2018

Såhär såg jag ut! Klänningen är en ny favorit och ni hittar den HÄR för endast 179:-! Funkar inte länken så är det nog för att den är slutsåld! <3 Kransen var ren magi! Albin & Mickan tog med sig dessa fina kransar till oss tjejer från Rydells Blommor. Så snällt! 

Så var denna midsommar slut! Nästan lite sorgligt att inte ha den att se fram emot längre men oj vad roligt vi har haft det!! Ni får en stor bildbomb här ovan som jag hoppas ni gillar. Vi åkte ju som sagt ut till F's kompis landställe ute på Brottö i torsdags eftermiddag. Då packade vi bara upp och sen åkte vi till en sjökrog på ön för en riktigt trevlig middag! Sen blev det hyfsat lugnt innan vi somnade gott och laddade om inför midsommar. 

På själva midsommar vaknade vi upp till riktigt tråkigt väder, men vi var glada ändå :-) Vi åt en stor frukost, fixade oss osv och sen vid 12-tiden kom det lite fler vänner och då började festen! Vi skålade, drack, killarna gjorde en midsommarstång, vi åt en grym lunch/middag och hade det SÅ bra. Och vid 15-tiden sprack det upp, och då blev det massa lekar. Vi körde kubb och norsk fylla bland annat haha.. Kan säga att jag drog årets vurpa, inte bra att blanda turkisk peppar shots och den leken haha. Men så roligt! Lekar är ju ett måste på midsommar! Nä, vi hade verkligen livets dag och alla hade nog roligare än vad vi hade kunnat föreställa oss! 

Dagen efter blev däremot väldigt lugn. Vi vaknade vid 9-10 tiden och preppade en stor frukost till alla som vi åt ute på altanen, och sen tog vi det bara lugnt. Några gick och badade, vi lyssnade på musik och sen gjorde vi ordning en korv-lunch innan hemfärd vid 15. Tusen tack alla vänner för den bästa midsommaren i mitt liv! :-) Hoppas er också var fin! <3


Gillar

Kommentarer